Zorlu Sezon Görevleri

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 15 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu konuyu daha öncede açmıştım ama tartışılmadan yada yeni fikirler verilmeden rapor edildi deyip kilitlenmişti. Ben bu konunun tartışılıp başlarının fikirlerininde eklenip rapor edilmesinden yanayım.

bazı sezon görevlerini yapma zaman açısından bot olmadan imkansız (mümkün değil demiyorum imkansız)
    herkezi işi okulu kendine ayıracağı vakitleri var ,oyuna girdiğinde yaptığı günlük görevler savaşlar etkinlikler ve etkinlik içinde etkinlik cıkmakta ve ayak uydurmakta zorlanmaktayız

bazı sezon görevlerin zorluğu da iyice sıkılmamıza neden olmakta;

- inci kas 2 milyon / 10 milyon / 50 milyon
    3 ayda 62 milyon inci kas görevi sadece bot ile yapılır

- 9 bölgede 10/100/1000 adet canavar kes
    3ayda 9.990 canavar kesme görevi sadece bot ile yapılır

- 9 bölgeden 8/80/800 oyuncu batır
    3 ayda 7992 oyuncu batır görevini sadece alyanslar , birden fazla gemileri ile birbirlerini batırarak yapabilir

- uçurum nişanı topla /54/162 ( ilk görevi unuttum)
    3 ayda sadece günlük görevlerden 3 ucurum nişanı toplanabilir en fazla 90 tane

- Uçurum parası topla 20 bin /120 bin / ( 3.görevi bilmiyorum)
    ucurum haritası , ucurum parasını sadece haftada bir defa verdiği için
    sahftada 1 defa kasılıyor zaten yüzlerce oyuncudan sadece 30 dalgayı bitiren 10 kişi var bu görev yapılması için her gün 6 defa daha ucurum haritasını 30 dalga bitirmeli; 1x2x3x4x5x6 hergün 21 ucurum parası harcamalı 90 günde 1890 ucurum parası harcaması gerekiyor. (imkansız)

- Canavarlara 1/10m/100 milyon hasar ver görevi
    3 ayda canavarlara 111 milyon hasar ver görevi yapılmasıda imkansız sadece bot ile yapılır
    her gün 1 milyon 233 bin canavarlara hasar verilmesi gerekiyor yeni zıpkın kimsede yok olanlarda da cok az ve paralı satılıyor

- Uçurum dalgası tamam la toplam 6 bölümde 1/8/64/512 dalga tamamla bu görevde cok zor ve sıkıcı 1-30 arası dalgayı yapabilmek için toplamda 180 defa ucurum haritasına girilmesi gerekiyor

- oyunculara hasa ver 10 m/100m/1 milyar
    3 ayda 1 miyar 110 milyon hasar vermekte cok zor. her gün 12 milyon 333 bin pvp hasarı vermemiz gerekiyor

-npc batır 9 bölgede 10/100/1000 toplamda 9999 npc batır görevinde de iyileştirme yapılmasından yanayım

Bazı görev serilerini yeni başlayan oyuncular rahatlıkla yapabiliyorken, aynı sikkeyi veren bazı görev serilerinin, yıllarını vermiş full oyuncuların yapamaması mantıksızlığa yok açmaktadır

•کëwøпτë•, Zulümen ve *MV1* bunu beğendi.
  2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Uçurum dalgaları, inci kasma ve düşmana vurma haricinde hepsinde size katılıyorum. Diğerleri zor. Bu üçü de çok fakat mümkün. Zira ben hepsini yapıyorum her sezonda. Özellikle uçurum dalgaları çok fazla fakat bir şekilde bitiyor. İnci kasmak artık o kadar da büyük bir sorun değil bence zira şu savaş etkinliğinde bile saatte bir buçuk milyon inci kasabiliyorum. Hadi sunucuda az oyuncu var diyelim siz de 750 bin kasın. O da mümkün. Ama gerisinde haklısınız. Konuyu ileteceğim fakat rapor ettiğim konuları kilitlemeliyim zira tartışılacak bir şey de yok zaten tespitlerinizin çoğu doğru.

Saygılarımla.

Yusuf33 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.