zindan haritası oyuncu bufları sorunu

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve lafiga tarafından 16 Aralık 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lafiga

lafiga User

yeni gelen yama da oyuncu buffları 24 saat kalacak yazıyordu. Ancak oyuna girdim buflarımı aldım 1. dalgaya atlar atlamaz bütün npcler yok oldu ve hiç bir şekilde bir işlem yapamadım. portal da görünmüyordu. mecbur çıkış alıp tekrar giriş yaptığımda bütün buflarım gitti ve elimde de hiç hediye kutusu kalmadı. zaten oyuna kısıtlı girme sürem varken bize bu eziyeti neden yapıyorsunuz. . oyundan iyice soğuttunuz insanları. zararımın acilen karşılanmasını talep ediyorum

2. tanerwan

tanerwan User

güncelleme henüz gelmedi sanırım

3. lafiga

lafiga User

güncelleme gelmedi de portalı atlayınca bütün npc ler kayboldu atlayacak portal da yok bekledim düzelmedi. 3 te 3 full bufluyum mecbur çıkış yaptım hepsi boşa gitti. ben bufsuz nasıl kasıcam şimdi

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bir işlem yapılacağını pek zannetmiyorum ancak yine de destek ekibine bilet gönderebilirsiniz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.