Zalim ve Otoriter

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve AlınTeri tarafından 9 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AlınTeri

AlınTeri User

2. tipebakyaa

tipebakyaa User

250 npc den çıkıyor

3. Bigpatron
    Selam Korsanlar,

Yarın yama çalışması yapılacaktır. Çalışma ile birlikte;
    • Geliştirme: Hawkeye (VCMA Imperious için) ve Auricomous (VCMA Tyrannous için) tetikleme puanları 1'den 2'ye çıkartılmıştır.
    Seafight Ekibiniz.​
    Son düzenlenen: 20 Kasım 2018

4. Ben İntikam 2 içinde var sanıyordum yokmuş 500 sistem biraz diğer admirallere göre saçma ve adaletiz olmuş üst mercilere iletip şöhret 2 npcsininde tetiklemesini 1den 2ye çıkartmalarını iletebilir misiniz?

5. Bunu neden istiyorum çünkü seafightın en zor sınavı 29 seviye sınavı diğer sınavlar bir şekilde bitiriliyor o sınav iteminin çıkması sabır işi :D tek admiralde iş bitiren çok şanslıdır :D

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Zalim ve Otoriter 300 gemide çıkmakta. Fakat geçtiğimiz aylarda gelen yamadan sonra bir sistem gemisi iki puan olarak sayılmakta. Dolayısı ile 150 gemide çıkartabilirsiniz. Fakat aynı şey İntikam için geçerli değildir.

Saygılar.

AlınTeri bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.