ZAFER AVCISI

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ρıɳαɾ tarafından 18 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ρıɳαɾ

ρıɳαɾ User

MERHABA ZAFER AVCISI NASIL TAMAMALAYABİLİRİM ?

2. cevap veren cennetlık olsun bende bulamadım bitürlü

3. bulan yazarsa seviniriz

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konunuzu ve mesajlarınızı küçük harfle yazın lütfen, henüz haritayı oynamadım ama forumdaki açıklamalara göre deneyebilirsiniz. SSS burada. Tamamlayan arkadaşlarımız varsa da cevap yazabilir konu bir süre açık kalacak.

Saygılarımla.

5. merhaba,
    zafer avcısı görevi güvenli haritalardaki olik npc'sinde grup haritalarından güç ve zafer hikayeleri görevini alıp sıraya girdikten sonra belirlenen 6 kişi tamamlandıktan sonra etkinlik haritasına atıyor, o haritadan kendi gemini batırmadan belirli zamanlarda belirli yerlerde çıkan kaçış girdaplarında 6 saniye bekledikten sonra çıkış yaptıktan sonra görevi tamamlamış oluyorsunuz bilginiz olsun. Ben garanti olsun diye bir iki npc batırıp bir iki hediye sandıgı , savaş kılıcı ve batırdığım npc'nin hediye kutusunu aldıktan sonra çıkış girdabından çıkış yaparak görevi tamamladım bilginiz olsun.

6. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Cevabınız için teşekkürler, konu kilitlenmiştir.

soulflys_levent bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.