Zafer Amiral Sistem Gemisi ve Kılıçcılar Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 20 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hrma zaferinin üstünde bulunan kaçınma şansının düşürülmesini istiyorum
    hrma zaferinin vuruşunun düşürülmesini istiyorum ve vuruş hızının azaltılmasını istiyorum
    hrma kılıclıları cok vuruyor ve hızlı vuruyor 4 tane birden cıktıgı icin gemileri kesemeden batıyoruz
    hrma zaferinin sıkmayı bıraktıgımızda haddiden hızlı geri tamir olmasıda sacma tamir olayının kaldırılmasını istiyorum kimse kesmesin diye süs olarakmı eklendi bu gemi oyuna anlamıyorum haritalarda boş boş geziyor kesen yok sebebi biz değil sisteminiz ayarları orantısız

tek başıma 5 milyon can indiremiyorum ki 45 milyon canı var 30 bin vuran var 60bin vuran var bu gemiye cok sacma gemi oyunculara göre aşırı orantısız

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Öncelikle fikir ya da önerinizi sunarken uslubunuza dikkat ediniz. Fikir ve önerileriniz dikkate alınarak raporlara eklenmektedir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.