Destek Yulong Sikkelerinin Eksiye Düşmesi ve Para Biriminde Görünmemesi Sorunu

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve ·٠•☆FÎĜĤŤ☆ČŁÛВ☆•٠· tarafından 1 Aralık 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın @Star adminim, bu sorun ne zaman oldu, nasıl oldu hiçbir fikrim yok fakat bugün içinde olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen grup haritasından sonra olmuş olabilir çünkü daha önce başıma buna benzer bir şey gelmedi.

Bakınız bu normal bir oyuncunun para birimi sayfası:

Bu da benim para birimi sayfam:

''Yulong sikkesi'' bölümü baston şekerlerinin altında, uçurum parasının ise üstünde yer alıyor. Bende ise böyle bir bölüm yok, adı sanı hiçbir şeyi yok.

Üretim atölyesine toplarımı seviyelendirmek için girdiğimde fark ettim, -16k civarındaydı. Belki düzelir diye sistem kestim, düzelmedi. Çıkış giriş yaptım(defalarca) düzelmedi. Desteğe 1 değil 2 kez yazdım, ''artıya geçmesi için yulong kasmalısınız'' cevabını verip geçiştirdiler. Yanlış anlamayın ama ''yaşamak için su içmelisiniz'' tavsiyesinden farkı yok bunun.

Burada bir sorun var ve benim desteğe ihtiyacım olduğu halde aldığım cevap cevap değil sayın adminim. Rica ediyorum kendinizi benim yerime koyun, ne açık kullandım ne bir şey yaptım ve destek alamamaktayım.

Tamam fazla bir yulong kaybı olmayabilir bazıları için ama neden ben bu sorunla karşı karşıyayım? Nasıl eksiye girebilir hiçbir şeye harcama yapmadım ki? Örneğin 20 bin yulongum varken marketten 40 bin yulongluk alışveriş yapmışımdır ve -20 bin bakiyem olmuştur, o zaman amenna hiçbir şey demem ama hiçbir şey yapmadan eksiye girmesi bir sorundur.

Desteğinizi arz ediyorum.

2. Sabah akşam gemisi botta ve ne açık kullandım ne bir şey yaptım diyor . Enteresan

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Desteğe yazınız tekrardan hesabınızın bilgilerini alıp merkeze ileteyim inceletelim :)

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.