Yolun Sonu

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve capt tarafından 28 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. capt

capt User

Merhaba

Ben 5 yıllık seafight oyuncusuyum zamanında forum yetkilisi olarakta görev aldım. Şahsım adına 5 yıldır oyunda zaman zaman problemler oluşsa da herşeye rağmen oyunu keyif alarak oynadım.

Ta ki unity sistemini zorla bizlere dayatana kadar. Eskiden forum’da çok zaman geçiren biri olarak diyebilirim ki bazı yeniliklere ya da bazı hatalara karşı foruma hep şu cümleler yazılıyordu örnek vermek gerekirse Azalan ödül sistemi getirildiğinde oyuncular forumlarda “Oyunu bırakıyoruz” “Nasıl bir saçmalık oynanmaz bu oyun” gibi tepkiler göstermişlerdi ancak böyle söyleyen kişiler oyunu haliyle bırakmadılar çünkü alışılabilcek bir yenilikti.

Bu zamanda da gerek Türkiye forumunda gerek diğer ülkelerin forumlarında oyuncular unity sistemine aşırı derecede tepkililer ve herkes oyunu bırakmaktan söz etmekte uzun lafın kısası oyun yönetimi bu yeniliği sakın eskisi gibi olacak sanmasın bu sefer ciddi derece oyuncu kayıpları yaşadınız ve yaşayacaksınız unity sistemini iyileştirseniz bile bu oyunu gerçek manada oynayan oyuncuların çok ufak belki de çeyreği diyebilecek kısımı geri kazanabilirsiniz.

Koskoca Mega Amerika serverında 80 - 90 kişilik filolarda nerdeyse hiç online oyuncu yok taş çatlasın serverda 10 - 15 oyuncu vardır onlarda ne oluyo diye bakan kişiler

Seafight oyununu ciddi anlamda oynayan kişiler bilirki bu oyun bizler için zaman zaman tutkuya zaman zamanda oyundaki başarılarımız ile güç gösterisi yaptığımız yere dönüşmekteydi. Bizler oyunun flash versiyonunu biliriz ve senelerdir buna alıştık. Eğer 10 yaşında çocuk olsak Unity platformunu beğenirdik emin olun renkler efektler çok iç açıcı. Bir oyunun daha hayatını bitiren yönetime selam olsun

Son düzenlenen: 28 May 2021
    levo ve warlord343 bunu beğendi.
  2. Bu zamana kadar gemiye yaptığım mübalasız 4 bin lira masrafı sırf unity oyun tarzını bozduğu ve zevkimizi bitridiği için silip atma derecesini gelmiş bulunmaktayım.
    Tr serverinin ne durumda olduğunu anlamak için en azından chat durumuna bakabilir

levo bunu beğendi.
  3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bahsettiklerinizin hepsine katılıyorum zira alışılması zor bir durum. Efektlerin eskiye benzetilmesi veya aynısı yapılması için elimizden geleni yapıyor, şikayetleri bildiriyor ve sürekli iletişim kuruyoruz. Umarız işe yarar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.