Yıllardır Süre Gelen Haksızlıklar

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ŞAHİN tarafından 24 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ŞAHİN

ŞAHİN User

2008 den bu yana bu oyunu oynuyorum. ama artık görüyoruzki seafight yöneticileri yavaş yavaş oyunu kapatma noktasına doğru ilerliyor. istemci çıkarttılar, üzerine başka şeyler çıkardılar. istemci windows dışında kullanılmıyor. alt yapısını oluşturmadan böyle birşeyi uygulamak bütük haksızlık. etkinliklerde istemci kullananlara özel görevler, sistemlerden ekstra ödüller, yeni çıkartılan haritada ve eski aslanda ekstra ödüller yeni harita görevleri. haksızlık ve adaletsizlik almış gidiyor başını dur diyecek bir kahraman yok. önce bir kaç saatle başlayan oyuna erişim engelli sonra günlere döndü, çok yakında tamamen engellenecek. mac os kullanıcıları yani benim gibi arkadaşlar ayvayı yedik açıkcası. ayrıca yıllardır süre gelen bot kullanımına kimse dur demiyor. çünkü botu satanların işlerine gelmiyor. yoksa bütün hesaplardaki firdiyi çıktıyı görenler bot kullananlarımı yakalayamayacak. oyuncuların abartısız %90 ı bot kullanıyor. eğer botlara dur dense bu oyuncular 3 ay sonra oyunda rakibi bırakın sistemlere atacak gülle bulamazlar. gemi ticareti yıllardır devam ediyor. alınan satılan gemiler belli müdahale eden malesef yok. benim gibi oyuna önemlisi zamanını, parasını emeğini verenlerin durumu ortada. görüyorsunuz anlatmaya gerek yok. yıllardır haksızlık adaletsizlik eşştsizlik devam ediyor malesef ki biz hesap ticareti yapanlar gibi hesabımızı satıp oyunu bırakamıyoruz. 2008-2020 aynı hesap aynı gemi yola devam ediyoruz . ancak görüyoruz ki 7 aralık artık biz mac os kullananlar için yolun sonu olacak. çünkü dünyanın parasını verip aldığımız bilgisayarları çöpe atıp yine binlerce lira verip windows alamayız. yazdıklarımı okuduğunuz için teşekkür ederim. çözüm olmayacak her zamanki gibi biliyorum. ama yinede neyse acaba bir belkşmi olur diyorum

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Ben de Windows dışında çalışmamasının büyük bir sorun olduğunu düşünüyorum zira herkes Windows kullanmıyor ve kullanmak zorunda da değil bu konudaki şikayetlerde oyuncular benim şahsi fikrimce %100 haklı. Fakat gelelim ki işin bir de merkez ekip yüzü var. Yakında Flash Player desteğini çekecek ve Unity Open Beta gelene kadar orta vadeli çözüm olan istemci ile devam edilecek. Bilgisayar üzerine pek tecrübem yok Windowsa yazılan istemcinin MAC için de ayarlanması bu kadar zor mu hiç bir fikrim yok ama biz dahil olmak üzere diğer yabancı adminler de şikayetleri dile getiriyor ve bunlar merkez ekibimizce okunuyor, biliniyor. Demem o ki umuyorum ki MACOS ve Linux için de çok yakın süre içerisinde istemci ayarlanır ve herkes oyuna girebilir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.