Yıllardır Değişmeyen Düzen

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve yolcu11 tarafından 14 Ekim 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yolcu11

yolcu11 User

Merhaba
    2007(İkibinyedi) yılında şu zaman kadar aktif şekil bu oyunu oynuyorum ama halen anlayamadığım olaylar var . Şirketin kar amacını korumasını kesinlikle anlıyorum ama bir yenilik yaparken oyunculara anket açıp sorma olsun oyuncu isteklerini karşılama olsun çok yetersiz vasatın altında kalıyor . Örnegin yıllardır pazar yeri aynı ya Allah için düşünün yıllar önce 55'lik (hadise topu) için pazar teklif verirdik sonrasında güverte için teklif verirdik bunlara okeyim ama artık pazar yerinin hiçbir mantıgı kalmadı bunu güncelleme gelmemesi çok çok saçma .
    İkinci olarak pırıltıların bu kadar degersiz olması az olup daha iyi içerilik örnk 3 5 kristal hız taşı degil 10bin gülle olsa bile 10bin gülleyi 700 toplu gemi kaç atış yapıcak :) neyse bunun düzeltilmesi.
    Üçüncü olarak sandıklara güncelleme geldi yeterli mi ? Kesinlikle degil sandıkların düzeltilmesi güncellenmesi en mantıklı olandır.
    Dördüncü forum yetersizliği daha önce açmış oldugum atlantis konusunda 2 3 saat zamanım oluyor ondan dolayı güncellemeyi deneyemedim ingiliz forumda yazı gelince çeviri yapacagım demişsiniz @Star . Tamam herkesin reel hayatı vardır ama burda görevli olan tek bir kişinin olması ayrı bi saçmalık o kişinin görevli oldugu ve karşılından gemisine ücretsiz paket aldıgı düşünülürse o kişinin günde 5 saat 10 saat neyse burada olması gerekir sonuçta karşılıgını alıyor görevi bu oyunda yöneticilik. Saçmalık silsilesi diyorum eger forum yetkili ihtiyacı var ise benimde ingilizcem var ve günde min+5 saat destek saglayabilir ve 15 yıllık tecrübe sahibiyim oyunda chat yazıları geminin üstünde yazarken başladım şeker döneminde oynuyorum diyenlerden daha eski dönem :)

ethemuymazz bunu beğendi.
  2. mks705

mks705 User

ABİCİM adan zye kadar haklısın ama şirket politikası kökten kötü
    2007 lerde bende oynadım bıraktım çünkü şirket oyuncuya sahip çıkmıyor
    önem vermiyor. bugpoint o yıllardan başlayıp bu zamana kadar ne kadar oyun
    kapattı bilirisin eskisin çünkü. ama şirket ne diyor para getirisi varsa kör düzen
    gitsin. para getirisi yoksa verilen yıl 3 yıl mı evet bitti mi para vvarmı yok ?
    o zaman oyun bitsin diyerek bir çok oyun bitti. bugün darkorbit ve seafight
    hala ayaktaysa senin benim gibi insanlar sayesinde ama bugpoint buna karşılık
    hiç bir şey yapmıyor ne adam gibi oyun oynayabiliyiroz nede zevk alabiliypruz

2007li yıllardaki rekabet akıcı oyun ve oyuncu cokluğu olsa çok daha
    kazanır geleceği parlak olur . ama şu metaverse olayı tam yerine
    oturunca bu ve bunun gibi oyunlarda asla oynanmayacak.
    ve buda bugpointin umrunda değil.

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam.

İlk üç konu için ilgili alana konu açmalısınız. Diğer mevzuya gelecek olursak başvurunuzu yapın değerlendirilsin sizi kimse tutmuyor ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.