Yılbaşı Kodu

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ~E~HARZEMŞAH_38_ tarafından 31 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şöyle bol top, kese, gülle, yulong sikkesi, vs. bolca malzeme içeren bi yılbaşı kodu yayınlansa 10 numara olurdu.
    Haydi merkez ekibinin klavyesine sağlık. yollasınlar da gelse.
    :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
    Nice mutlu huzurlu sağlık içinde yıllara.
    yeni yılımız kutlu olsun.

2. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Merkez Ekip tatile çıktı.:D

3. Tatilde de belki gece her geminin hesap numarasına noal baba kod gönderir bolca malzeme dolu dolu:))

4. ozican2525

ozican2525 User

Noel için gelen kod verildi zaten bundan sonra geçen seneki gibi 2020 havai fişek kodu gelirse gelir :)

5. Onun yanında da 2020 tane acı verici ve 2020 tanede kese versinler havai fişeği herkez de fazlasıyla var:))

6. NOEL-BABA

NOEL-BABA User

ho ho ho ben noel baba kodu size önceden verdim Kullandınız Hepiniz:)

7. Benim bildiğim noel baba noel gecesi gelir ve verir erkenden vermezki:))

8. NOEL-BABA

NOEL-BABA User

Arkadaşlar Maalesef Maaşları Erken aldık ve Hediyeleri erkenden Dağıtmamız Gerektiği Söylendi Arjantinde Eğlence Var Kop kop :)

9. O zaman başka erkenden maaş aldıysan erkenden dağıtırsın biz daha maaşı alamadık ondan alamadik paketleri:))

10. NOEL-BABA

NOEL-BABA User

11. ozican2525

ozican2525 User

MERRYPEOPLESF adlı kod zaten gelen noel koduydu herkese gönderildi alıp almamak size kalmış :)

12. Belki daha güzel kod gelir dedik ama gelmicek bu gidişle.. güzel kod gelse kesin alırız..

13. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Kod gelirse zaten forumda kodlar konusunda illa ki duyurulur.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.