Yeter

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve _FLapJacK_ tarafından 24 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _FLapJacK_

_FLapJacK_ User

oyun donuyor dyoruz dert yanıyoruz star beyin cevapları alaycı.

Star üslubunu düzeltmeni tavsiye ederim. Biz burda ödeme yaparak birşeyler satın alıyoruz ve verdiğin cevaplara bak.

Selam,

Yapacak bir şey yok. Sorun biliniyor demekten dilimde tüy bitti artık :D Yine rapor ettim az önce.

Saygılar.

BİZİMDE DİLİMİZDE TÜY BİTTİ SEN ALAYCI ŞEKİLDE CEVAP VERİP GÜLEMEZSİN.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Ödeme yapıyoruz derken? Parayla bunun ne alakası var? Son 15-20 gündeki konulara bakarsanız cevabım hep aynı değil mi? Üslubumun neresi bozuk? Programcılara sunucular donuyor, oyun gitti vb. tarzı şeyleri yazıyoruz günlerdir sunucular yeniden başlatılıyor ve diğer gün yine aynı sorun. Üzerinde çalıştıklarını belirtiyoruz. Çözmeye çalışıyorlar diyoruz ve cevabımız hiç değişmiyor. Dolayısı ile... Dilimde tüy bitti demenin neresi alaycı bir tutum? Parayı herkes veriyor oyuna. Verip vermemek sizin sorununuz. Burada gelip para veriyoruz bir şeyler satın alıyoruz verilen cevaplara bak diye yazmanız neyi değiştirecek? Bence benim üslubumdan önce siz bir de başka pencereden bakmayı deneyin...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.