Yetenek Sıfırlama Kodu

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ζΛЌίζί*Σ₣Σ-[66☆] tarafından 11 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kod: DISCOUNTDAYS - kodu yazdığımızda karşılık olarak 500 adet "Sonsuzluğun Parçaları" alıyoruz. Hatırlarsanız bu eşyayı daha önce "Dünya Kupası" Etkinliğinde kullanmıştık. (Yetenek Sıfırlamayla alakasızdı, hatta o zamanlar yeni yetenekler bile yoktu).

Yetenek Sıfırlama kodu olarak verilen bu kod şuan da (en azından bende), yetenek sıfırlayabilmemi sağlamıyor.

Kodu yazmadan önce yetenekler sayfasına gelip nişanıma baktığımda 241 adet "Yetenek Sıfırlama Nişanı"m vardı.

Kodu yazdıktan sonra 500 Adet "Sonsuzluğun Parçalarını" aldım ve 241 olan "Yetenek Sıfırlama Nişanı"mı artırmadı. Benim düşüncem bu yakında gelecek bir etkinlikte kullanabileceğimiz bir eşya olarak gelecektir. Adminler lütfedip açıklama yapana kadar kendi yorumumu ortaya koymak istedim :) Herkese iyi oyunlar.

2. indirim günü yazıyor galiba bir şey alırken kullanılacak

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

SFDISCOUNT Yetenek sıfırlama kodu.

Saygılarımla.

Son düzenlenen: 11 Şubat 2019
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.