Yeni Yılda Aşk 2021

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 10 Şubat 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam Korsanlar,

Screenshot_16.png

Oyunumuzda yapılacak olan Yeni Yılda Aşk 2021 etkinliği hakkında görüş, fikir ve düşüncelerinizi bizler ile bu konu başlığı altında saygı, sevgi ve tabii ki de vazgeçilmezimiz olan forum kurallarımız çerçevesi içerisinde paylaşabilirsiniz.

Seafight Ekibiniz.

2. levent4141

levent4141 User

ne zaman başlıyor

3. KяaL!

KяaL! User

birisi metalloks yanlış yazılmıştır

4. Bu ne ya böyle npclerin canı çok fazla en basitinden en düşük etkinlik npcsi bile aşırı aşırı fazla vuruyor şuna bi düzenleme getirin

anonimm bunu beğendi.
  5. 49 da kalıyor oyuna giremiyorum

6. akyntown

akyntown User

npcler cok vuruyo ve canları fazla benim düşüncem bu etkinlik herkesime hitab etmeli

anonimm bunu beğendi.
  7. ABARUHU

ABARUHU User

gudai itibarı nerden kasılıyor yada görevi var mı ?

8. 400 gudai itibarım vardı etkinlikten önce şimdi yok

9. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Rapor edildi. Bilgi gelince düzelitlecek.

10. bu ışıkyayan ruhu nasıI kasıcaz

11. ABARUHU

ABARUHU User

ewt ışık yayan ruhlar nerden kasılıyor etkınlık npc side vermıyor sadece görevden 75 tane alabıldım

12. gumraL

gumraL User

Bu gudai itibarı nerden kasılıyor , görevleri yaptım bitirdim 50 tane verdi . 400 Tane veya fazla olunca verilen ödüllerde değişiyor . Şimdi geri kalan gudai itibarını nerden kasacağız ? Her etkinlik aynı sorun neyin nerden kasılacağını kimse bilmiyor geçen etkinlik ha keza aynı şekilde konulara cevap bile veren olmadı .Admininden oyuncusuna hiç kimsenin bilgisi yoktu . Kestirme değilde bu gudai itibarının ve ışık yayan ruhların nerden kasılacağına bir açıklık getirin . Allaha emanet oyun oynuyoruz sene olmuş 2021

13. etkinlikten önce 1100 gudai itibarım vardı hepsi gitmiş

14. the-king49

the-king49 User

Etkinlik itibar görevlerini alamıyorum neden acaba??

Ve bu görevler 31/1deki görev vericiden mi alınıyor mi yanlış yapıyorum

15. the-king49

the-king49 User

Bu görevleri nerden yaptın söyler misin :) ben bulamadım da

16. gumraL

gumraL User

güvenli limandan alıyosun Fang Weisheng var o veriyor.

17. the-king49

the-king49 User

Çok teşekkürler hayat kurtardın :)

Bu arada aklında bulunsun keskin kılıçlar ile çok kolay kasılıyor itibarlar ona göre hazırlamışlar bence zaten

18. slm Gudai itibarı nedir nerden ve nasıl yapılıyor ana gemilerden sadece inici veriyor gudai itibarı nasıl yapacağız

19. @Star etkinlikten önce 400 gudai itibarım vardı başladıktan sonra gitti nasıl bi teşkilat bu ???oyuncuları zorluyosunuz bu sistemle....

20. Güvenli Limanda bulunan Fan Weisheng den görev almanız gerek.