Yeni Yetenek Ağacı Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve **kartalgöz** tarafından 22 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

yeni yetenek sistemi

1. yeni yetenek geliş tarihi

oy sayısı 0
    0,0%
  2. yeni yetenek gereken kristal adet

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ekonomideki canavar ilacı ne işe yarıyor bilen varmı?

2. menzil kısa herkes de yeteneklerden önce fazla vurduğumuz adama şimdi az atıyoruz birçok şey de oyunculara göre hatalı bu böyle mi sürücek yoksa hata mıdır ?

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Menzilin 48-50. yetenekleri arasında sorun olduğunu duyurmuştuk. En kısa sürede çözüme kavuşacaktır.

Saygılarımla.

4. **facia**

**facia** User

Yetenekleri sıfırladığımız zaman kristaller ile birlikte incilerde hesaba geri yüklenecek mi acaba?

5. sadece inciyle tac ve kristallerle oluşturdugun yetenek puanların geri veriliyo tekrardan dagıtıyosun..

6. arkadaşlar yeni yeteneklerle gemiye 20 top fazladan koyduk ancak vuruslar artmadı, eskisi gibi vuruyoruz.
    ayrıca menzil eskisinden kısa.

acaba bunlar kalıcımı yoksa sorun mu? düzeltilirmi?

7. **facia**

**facia** User

teşekkürler yani eskisi gibi puan olarak geri veriliyor.

8. Star

Selam,

Evet sadece yetenek puanı geri veriliyor.

Saygılarımla.

9. recvol

recvol User

anladığım kadarıyla yeni yetenek sisteminde bazı şeyler eski sisteme göre aynı kalmış ve bazı eklemeler yapılmış (burdaki amaç eldeki kristal ve taçların en iyi şekilde değerlendirilmesi ve bu sistemi oyun ekranında kullanmak güzel olmuş) ama bu sistemde hızla gelişen teknoloji karşısında ne kadar dayanır bilinmez ama pek uzun sürmeyecektir ve yeni bir sistem için yetkililer çalışmaya başlamışlardır bile

10. Star

Selam,

Top yeri hakkında henüz bir bilgi bulunmamakta. Fakat Menzil Bulucunun 48 ve 50. yeteneklerinde bir sorun olduğunu sizlere duyurduk. En kısa sürede çözüme kavuşması dileğiyle.

Saygılarımla.

11. göktürk

göktürk User

Yeni yetenekler de zıpkın seri atışı fulledim ancak zıpkın hızın da herhangi bir etki yok.Acaba sorun mu var yoksa eksik birşey mi yaptım bilemedim.

12. Bendede aynı sorun var bende onu fulledim ama bende yavaş vuruyorum

13. Star

Selam,

Önceki yetenek sisteminde zıpkın atış süresi saniye olarak azaltmaktaydı fakat artık yüzde olarak azaltmakta. Dolayısı ile biraz daha yavaş atıyor. Fakat kalelerde hızlı atmaya büyük etken.

Saygılarımla.

14. yok ağa bende bişey yazmıyor hiç ilerlemede yok anlamadım bu işi

15. Yeni Sistemde Sol alttaki üç şeyin hiç bir işlevi yok %100 Yapıyom üstüne tıklıyorum yine %0 oluyo hiç bişey değişmiyor biri açıklasın artık sorun mu var ?

16. Üzerine maus'u tut özellikleri yazıyor kimi 30 kimi 240 saniye sürüyor

17. işte o saniye ne işe yarıyo o özelliği aktif mi ediyor 30s ?

18. ρѕм

ρѕм User

Bu yetenek normal gemi hızınımı arttırmakta ? yoksa vudu puanı doldurmasınımı etkiliyor.[​IMG]

19. Ölüm_37

Ölüm_37 User

Vudu canın belli bir miktar düştükten sonra gemi hızlanıyor. Güzel bir şey ben beğendim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.