Yeni Yetenek Ağacı Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve **kartalgöz** tarafından 22 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

yeni yetenek sistemi

1. yeni yetenek geliş tarihi

oy sayısı 0
    0,0%
  2. yeni yetenek gereken kristal adet

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Yeni yetenek sistemi ile ilgili tarih bellimi?
    70 yetenek gemilere ne kadar kristal gelicek?bu yenekler için gereken kristal adeti ne kadar.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Ne zaman geleceği hakkında henüz bir bilgimiz yok. Eğer yanılmıyorsam ihtiyacınız olan kristal sayısı 285,000 Olacak.

Saygılarımla.

3. Cedric*TR

Cedric*TR User

Yeni yetenek ağacı bugun oyuna eklenıyor. Fakat bizim kristaller ne olcak onun için birşey yazılmamış ? @Bigpatron

Son düzenlenen: 17 Eylül 2018
  4. İade edileceğini söylediler bakalım inşallah iade ederler

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Yeni yetenek ağacı geldiğinde kristalleriniz iade edilecektir.

Sayıgılarımla.

6. Yeni yeteneklerde yetenek sıfırlama neden yok nişanlar falan aktif değil ne zaman düzelir bu nerden bulabiliriz nişanı ?

7. Aynen yanlış yetenek dizdim sıfırlayamıyorum yardım edin

8. TR serverlerine kristaller geldi mi bize gelmedi

9. saltı

saltı User

Aynen kristaller gelmedi mega amerika

10. NePs

NePs User

+1 global asya

11. +1 global 7

12. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Amerika sunucularında çalışma halen devam ediyor. kristaller akşam yapılacak ufak çalışma ile hesaplara yüklenecektir.

13. Bigpatron

Yetenek sıfırlama aktif değil, ileriki zamanlarda aktif edilecek.. Duyurusunda bunu daha önce belirtmiştik.

hesan5 bunu beğendi.
  14. ne zaman gelir acaba bide bunlar için ayrıca paketler çıkacak mı satışa?

hesan5 bunu beğendi.
  15. hesan5

hesan5 User

iyi günler benim us2 de çarım var 70 yetenekli kristaller iade edilmedi kristallerin iadesinimi bekliyeyim yoksa şimdiden yeni yetenek basayım mı herhangi bir sorun çıkarmı ??

16. Bigpatron

Şuan çalışma aşamasında, tam bir zaman vermem mümkün değil malesef ancak mümkün olan en kısa sürede çalışma bitecektir. Paket sorunuzun cevabını malesef ancak oyun yapımcısı bilir.

17. _durabi_

_durabi_ User

Yeni yeteneklerde eskiden kristal ile yapılıyordu şimdi kristal taç ve inci ile yapılıyor bana incinin olması çok mantıksız geldi zaten taç ve kristal herkese yük oldu ekstra incinin istenmesi oyuncuları oyundan soğutacaktır

18. Nugget-TR

Nugget-TR User

Yanlış yetenek dizdik, yetenek sıfırlayamıyoruz. Acilen bu özelliğin gelmesi gerekiyor. Yetkili arkadaşların bilgisine.

19. bu yeni yetenekler berbatt.

20. -Lotes-

-Lotes- User

Merhaba,

@Bigpatron yeni yeteneklerde silah yerini 50 yetenek yapmama rağmen 10 top yeri verildi. Herşeyi kontrol ettim fakat bir sorun göremedim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.