Yeni Sunucu

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ●●●вℓαcкρєαяℓ●●● tarafından 27 Temmuz 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar

Bugün @Star reisin paylaştığı duyueuya baktım da. Bigpoint yarı pve yarı pvp sunucu açacak falan filan. Yav bu bigpoint yetkililer var olan tüm avrupayı birleştirdi. Sunucu hallaç pamuğuna döndü. Kalabalık bir mapte isen ve hele bi batarsan bittin. Doğduğun gibi tekrar batıryorsun. Yok o haritadan çıkayım desen harita kenarına gelemeden ya da ışın atamadan yine batıyosun. Hatta ben tortuga bile atamıyodum ilk birleşmede. Böyle bir çalışma ile oyunun içine eden bigpoint şimdi bu sıkıntılara bir teselliymiş gibi. Var olan gemilerinizi bırakın. Gelin sıfırdan size içerik satalım. Glbl8 de yeniden gemi dizin mi diyor? Bir de pazarda %20 indirim varmış. Lütfen ben bişeyleri yanlış veya eksik anlamış olayım da biri beni düzeltsin. Böyle saçma bir çalışma şekli mi olur...

2. kingSo

kingSo User

Evet yanlış anlamışsınız %20 indirim değil %25 indirim olacak :D

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Maalesef birleşmiş sunucularda sorun çok. Fakat düzelmeyeceği anlamına gelmiyor. Çalışmalar sürüyor. Umarız çözülecektir. Diğer sunucu konusuna gelirsek, bunun kararını biz veremiyoruz dolayısıyla ne yaptıklarına pek de karışmamız mümkün değil. Tek yapabileceğimiz öneri yapmak ya da geribildirim yollamak.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.