Yeni Sınıf Tasarımları Eklensin veya Tasarımlar Renklendirilsin

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ~ERAMPID~155 tarafından 25 Şubat 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yeni Sınıf Tasarımları veya Tasarım Renklendirme Özelliği Eklensin mi ?

1. EVET EKLENMELİ

100,0%
  2. HAYIR EKLENMEMELİ

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hepinize öncelikle Merhaba ;)
    Bu oyunu uzun süredir oynayanlar bilir. Zamanında oyuna 28 29 ve 30.sınıf tasarımların geleceği gibi yalan yanlış bilgiler veriliyordu. Ki bu da çoğu oyuncuyu heveslendiriyordu şahsen beni :confused:
    Ben artık monotonlaşan bu oyunda elit sınıf tasarımlarından sıkıldım. Artık oyuna eskisi gibi yeni yeni sınıf tasarımlarının çıkmasını istiyorum. Yetkililerin tasarımcıların artık bu işe el atmasını istiyorum. Ha tabi illa böyle birşeyin olmamasınada gerek yok. Nacizane fikrimin diğer part'ı ise şu; Oyun kısmına bir alan daha açılıp belli bir malzeme vs karşılığında tasarımlara istenilen renklerin atılması özelliğini istiyorum. ki bu yazıyı okuyan arkadaşlarım sırf renklerini beğendiği veya renklerini bğeenmediği okadar aynı tasarımları kullanmaktanda gayet sıkıldılar. ben şahsen haftada 5 tasarım değiştiririm :)
    Resimdeki temsili shop ile yapılmış bir gemi modeli gibi yeni sınıf tasarımlar veya eklentiler eklenirse oyuna biraz heyecan ve görsel şölen katar diye düşünüyorum :p:p:p

Sayın adminler bu forum konusunu kitlememesini bunu yetkililerede iletmesini rica ediyorum

~stranoyit~mg6 ve -PAŞA55- bunu beğendi.
  2. ecel

ecel User

Elit sınıf mantığı çok oldu biteli. Sınıf yerine güzel tasarımlar gelebilir ki Elit ... 5 gibi bir tasarım serisi vardı o tasarımlar güzeldi. O şekilde güzel tasarımlar eklenebilir

-PAŞA55- bunu beğendi.
  3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Belki koyarlar ileride ;)

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.