Yeni Kupa Kaleleri

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve •ĈØĪŦŦЄЦR™•TUĞ tarafından 5 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yeni yamayla itibar puanında atış olacakmıç sakın bilemeyiz demeyin bilersiniz siz :)

2. itibar görevleri artması gerek böyle çok zaman alıor insan onları yaparken inanın sıkılıyor bunalıyor..

3. Toplu görev alma gelsin taç görevinde olduğu gibi görev tamamlanınca otomatik ödülleri verilsin.tekrardan teslim etmek için uğraşılmasın. Zamanınız değerli zamanımızın çoğu görevlere ğidiyor biraz basit şekilde tamamlanması için kolaylık getirilmeli aksi taktirde insanlar oyunu bırakıyor ve bu ğiderek atacak azalan ödüller ile birlikte iyi çalışmalar

Hero1, Toddles ve Gecenin~Öfkesi bunu beğendi.
  4. ΛŁΞЯК

ΛŁΞЯК User

Sayın relax mod arkadaşım,
    bir önceki yazıma karşılık olarak aşağıdaki cevabı verdiniz.
    "Günlerce oyundan çıkış yapmadıysanız daha sonra 16 saat 20 saat gibi zaman dilimlerinde çıkış yapmanız birşey ifade etmez. - den çıkmanız uzun zaman alacaktır. Ayrıca günlerde nasıl açık kaldı o hesap burasıda tartışılır. Siz hesabınızı bir inceletin."

Saygılarımla.

günlerce o hesap nasıl kaldı diye bana soruyorsunuz. taç görevindeki sizin o meşşur süpriz npc nizi bulmak için haritalarda 4 dolanıyoruz, yaklaşık 4 saate bitiyor görev. tp görevi diğer görev derken bu 6-7 saati buluyor, hiçmi oyun oynamıyalım görevleremi çalışalım. korsanlık oyununu siz görev tp alışveriş vb. yaptınız. birde siz hani diyorsunuzya bir önceki etkinlikte adamlar bota koyup haritada npc bırakmadı bizde ha bire arıyoruz süprizi.

şimdide yeni kale çıkartmışsınız sonra diyorsunzuki oyunda 8 saatten fazla kalmayın bunun mantığını ben anlamadım biliyorsunuz bunları bizimle paylaşırmısınız lütfen nasıl olacak bu iş. ???

yeni kalede zalimden barbe sileceğiz SÖZDE kaç saattir çıkartıyoruz hop 1 mil kes bitsin sonra birdaha nasıl olacak bu oyunda az kalma,, oyunu az süreli oynama şaşıyorum.

5. Bence kale kısımları gibi ayrı sekme açılacak ve ayrı görevleri olacak

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

• Güncelleme: Kupa odasına yeni kupalar eklenecektir. (Detaylı bilgi daha sonra verilecek)

Saygılarımla. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.