Yeni başlayan oyuncunun etkinlik problemi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve wricked tarafından 14 Ocak 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. wricked

wricked User

2-3 gündür başladım oyuna inci kasıyorum etkinlik yapamıyorum çünkü buz yanığı güllesi ve buz güllesi çok fahiş fiyata geliyor hem kristal almam gerekiyor hem kale yeri açmaya çalışıyorum hem sikkeleri kasmaya çalışıyorum öte yandan güllem yok atlantise insem orada da aynı problem gülle sorun paketle gülle aldım o da hemen bitti paket alım da sınırlı başlar başlamaz böyle problemler ciddi anlamda can sıkıntısı olmaya başladı önce trde başladım gel gör ki adım attırmıyorlardı sonra ga7de hesap açtım devam ettim şimdide etkinlikte tıkandım ilerleyemiyorum patlayanla kesilecek gibi de değil hem canı fazla hem hasarı fazla dayanmıyor

2. inci kasmak istiyorsan atlantis 1/2 mapte drakir binici ve sivriburun kesebilirsin. 6-7k inci veriyor her biri. ben de yeni başladım ordan baya kale yetenek yaptım.

edit: torpido da günlük görevlerden ücretsiz geliyor. yani kastığın inci kar her zaman. para vermiyoruz.

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bazı etkinliklerde etkinlik cephaneleri biraz pahalı olabiliyor haklısınız, bunu iletirim.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.