Yeni Başlama Tavsiye

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve -ADANALI- tarafından 12 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -ADANALI-

-ADANALI- User

Arkadaşlar ben uzun bir zamandan sonra tekrardan başladım ve başlangıç paketlerini aldım lakin bu görevlerle uğraşmak ciddi anlamda mental sağlığımı etkileyeceği için 5.sevde kalmak istiyorum atlantis tarafında gelişmek istiyorum. Bu durumda avantajım olacak mı yani şuan pve sunucudayım sunucu birleştiğinde korsan korumam olur mu seviyem 5 ve altı olduğu için yoksa seviye ne olursa olsun pvp açık mı oluyor. Savaşmam şu koşullarda boy ölçüşmek imkansız 1 aylık gemi ile en azından gelişene kadar 5.seviyede takılmam mümkün mü
    Fikir ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.

2. sonofsea

sonofsea User

Selam,

Öncelikle bir sorum olacak yeni başlangıç paketlerinin hepsini aldın mı? Çünkü hepsini aldıysan açıkcası 5 lvda sıkılma ihtimalin çok yüksek ama diyelimki 5 lvda kalacaksın; Günde 2 saat (aura+ koruma görevi) kimse sana sıkamaz rahat takılırsın 6 lv olursan sadece aura var günlük 1 saat.

5 lv kalıp atlantiste takılma fikri güzel ama atlantis içinde torpido yuvası elzem gibi onun içinde görev yapacaksın (bence çok sıkıcıydı :))

Bence önemli olan oyundan beklentin ne? Kafa dağıtmak ise çok fazlada hırs yapmacaksan; açıkcası zaten gemin dolu şu an fazlasıyla lv kas yavaş yavaş gelişe gelişe ne olacak

-ADANALI- bunu beğendi.
  3. -ADANALI-

-ADANALI- User

günlük görevler beni çok yoruyor. Evet bütün paketleri aldım atlantiste görev yapıyorum atlantis çok sıkıcı olmuyor ama level geliştirme kısmı ciddi anlamda zaman istiyor mevcut durumda çok fazla uğraş ve geçen süre içerisinde verilen ögeler de bir anlam ifade etmiyor. Görevde 50 tane 3.sev dünyayaran mesela yeni başlangıç yapan birine verilen görev malzemeleri çok gereksiz kalıyor atlantiste geçireceğim zaman daha çok zevk alıyorum. Yüzeyde çok daha fazla zaman çok daha az malzeme bu etkinliklerde bile aynı 1 aydır başladım sigma paketleri var mesela etkinlik geldiğinde içeriğe göre onları da almayı düşünüyorum ama açıkcası seafight beni tereddütte bırakıyor eskiden kalma alışkanlık devam ediyor mu yoksa değişiklik var mı bilmiyorum o yüzden etkinlik başlasın gördükten sonra sigma paketlerini alacağım. eskiden sigma paketi çıkartırdı 500 tllik paketi 750 lira yapar satardı bize sigma paketiyle olmayan indirimi alırdık şuan pazarda gerçekten gereksiz bir çok paket mevcut ve bunların bir an önce güncellenmesi veya kaldırılması gerekiyor

4. -ADANALI-

-ADANALI- User

Aslında seviye görevlerinde daha akıcı ve günlük beklemeleri kaldırsalar yeni başlayanlar için de bir kolaylık olur ya da bekleme süresini kum saati gibi bir öge ile sıfırlayabilsek ve görevleri rahat yapabilsek

YediBelaHüsnü bunu beğendi.
  5. Fikir havuzuna paylaşılır böyle bir uygulama iyi olur açıkcası

6. sonofsea

sonofsea User

50 lv kadar eskiden günlük olan seviye görevlerini 6 saate bir yapabilirsin. 50 den sonra günlük

13:00 19:00 01:00 07:00 görevlerin güncellenme saatleri

Ek olarak etkinlik geldiğinde sigma paketleri aktif olmaz alacaksan şimdi alacaksın :)

Son düzenlenen: 12 Mart 2025
    -ADANALI- bunu beğendi.
  7. -ADANALI-

-ADANALI- User

Evet hala 6 saatte bir yapılıyor görevler

şuan benim oynadığım sunucuda Sigma Paketin süresi 1 gün 21 saat sonra kalkıyor yani kabaca 2 gün muhtemelen cuma günü etkinlik yayınlanır içeriği de görmüş oluruz diye düşünüyorum. Ama bilemiyorum belki etkinliğin gelmesiyle sigmayı kaldırmaları aynı anda olur.

8. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.