yeni başladım

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve OziOzi1212 tarafından 12 May 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OziOzi1212

OziOzi1212 User

uzun bir aradan sonra eski gemimle tekrar oyuna başladım kaleler yetenekler toplar milletler topluluğu görevlileri bunları biliyorum. başka neler geliştirmeliyim

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konunuzu yeni korsan öğreticileri bölümüne taşıdım, yardımcı olmak isteyen arkadaşlarımız ordan yazabilir.

Saygılarımla.

3. bayv

bayv User

Geliştirilecek çok bişey yok aslında geliştirebileceğin her şeyi paraylada alabiliyosun ama para yatırmam diyosan öncelik level olsun sonra etkinliklerden yıldırım topu fullemeye çalış genişletmeler çok işine yarayacak ıskarmoz ergiyen gibi onları almaya çalış levelin yetiyorsa kupa odasına bir bak günlük itibar görevleri var her gün 200 kasabilirsin keskin kılıçlar olursa 400 olur birde itibar desteğin olursa günlük maksimum 500 olacak, taç inci artık kolay etkinliklerden bolca kazanırsın yulong ve safanad önemli, top sayını arttır olabildiğince, gemin nasıl kaç level kaleler yetenekler ne durumda bunlarıda söylersen ona göre yardımcı olunur

4. OziOzi1212

OziOzi1212 User

hocam ergiyen alamadım para istiyor 22 levelim kalelerden önemlilerini yaptım yeteneklerde eksiklerim var ama baya incim var onları da yapacağım. geçen gün kazançlı saat vardı paket çektim 80 tane yıldırım topu verdi 100 tane derebeyi var 25 tane burç topu 200 tane de dünyayaran topum var 410 tane top yeri var

5. OziOzi1212

OziOzi1212 User

arkadaşlar ruhları kaplumbağa haritasına girmek için mi harcamalıyım yoksa yıldırım topu mu alıyım

6. wox42

wox42 User

dediğin şekilde toplar varsa dünyayaranları öncelik bitirmeye bak markete gelen her yıldırım ve derebeyini al öncelik toplara ver yıldırımları fullersen ancak o zaman almazsın 0 1 gelirse markete fullemeyene kadar almalısın öncelik topları

7. OziOzi1212

OziOzi1212 User

hocam bu genişletmelerden ne yapmalyım kuzgun da alınmıyor paralı galiba taşlarım iyi 31 hasar veren taşım var. pet taşları da iyi sayılır. oyunda çok buff var bu sıkıntı ya sürekli oynamak lazım. oyun bufflardan ilerliyor galiba genişletmelerin çoğu bufflarda mı? nimet, milletler topluluğu vs.

8. OziOzi1212

OziOzi1212 User

ışık yayn nerde kasabilirim en çabuk

9. OziOzi1212

OziOzi1212 User

topları eritmekten bahsediliyordu o nedir

10. wox42

wox42 User

eğer çok para yatırmayacaksan etkinlikleri beklemelisin bazen geliyor kuzgun ıskarmoz falan o zaman alırsın

11. wox42

wox42 User

işe yaramaz topları dönüştürmeden eritiyorsun oradan sana parça veriyor onlarla çekirdek yapabiliyorsun

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.