Yeni Aksiyon Eşyaları!

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Bloody-Queen tarafından 22 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sizin yenilikten anladığınız sürekli parayla yeni şeyler getirip satmak mı :D
    bu politika yüzünden oyunda adam kalmadı
    sürekli aynı etkinlikler geldiği için geçen senenin aynı etkinliği için açılan tartışmadaki mesajları karşılaştırın oyuncu sayısı hakkında bilginiz olur

2. Yeni gelecek olan sıvı ateş tuzağı, kaplamalı zırh ve kobalt ya da kızıl barutun (herneyse adı) parayla satılmasını özellikle zırhın ve barutun tanesinin minimum 1 kuveyt dinarından satılmasını talep ediyorum.
    Yeter artık oyunda herkes güçlü böyle olmuyor o yüzden oyuna yeni başlayanlara satılan paketlerin fiyatının minimum iki kat arttırılması gerektiğine inanmaktayım ve her ay lig de emeğiyle hiç kimsenin hakkına girmeden sıralama yapan eli düzgün oyunculara da paketlerin bedava olmasını talep ediyorum.
    Ayrıca büyük etkinliklerin (Cadılar bayramı-Noel gibi vs vs..) paralı olması gerektiğini düşünüyorum örneğin bu etkinliklere katılabilmek için minimum 100 dolar gibi cüzi bir miktar alınmalı.

3. yok 200 dolar olsun kendı hesapın iyi diye ektınıkde kasılacak ınsanlardan ne istiyon isine gelmıyosa bırak oyunu

4. Doğru 100 az olmuş şimdi düşündüm de 200 daha mantıklı evet.

5. her yeni atılcak bişey geldiğnde 5-10 kişi bırakıyo oyunu iyice para tuzağına döndü diye yakında 40-50 kişi kalır oynayan

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

İlgili foruma konu olarak açıp tartışmaya devam edebilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.