Yazım Hatası

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve By_Fantastic tarafından 28 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yüzen kale'de roket ustası bölümünde yazdığına göre eğer yeteneği açarsam çoklu roket atışı yapacağını söylüyor fakat çoktu roket atmıyor meğerse paket almalıymışız, yahu roket ustası dedim sana bir dünya inci verdim bari 1 seviye roket at maksat eylence olsun dedim 2. Seviyeleri paketle atarsın dedim yok atmam dedi roket ustası 1. Seviye roketler paketsiz atabilmeli 7 tane 40 k yapıyor roket almak için uçurum yapar inciyle bişeyler alır oyuncular 2. Seviye roketler paketle atılabilsin diğer bir sorunda çaba sikkeletini zor bela biriktiriyoruz sayı yetmiyor bende 50 tane istiyor 37 tane var şimdi bu 37 tane sikke çöp olacağına malzeme verilse nasıl olur yine diyecekler böyük gemiler çok kazanır küçük gemileri yıpratmayın sağ üst çarpıya basıp çıkar oyuncu ve ek olarak oyunda Admiral nerde nasıl çıkar hediyesi ne bulmak zor maddiyat ne yazacak elektrik ve birkaç fincan kahve şu çalışanlar forumda yeni köşe açıp seçenekler ve alt başlıklar halinde konu açmalı insanlar sınavlarına çalışmıyor burda saatlerce makale kimse okumaz ve ek olarak reklam yetersiz oyunun tanıtımı şart nasıl tanıtacaklar artık bilmem güzel bir müzik koyarlar npc yada canavar keserken video paylaşılır ödülleri alır güzel güzel bunu gören insanlar üye olur gelir aynısını yaparken biri gelir tek atar batırır tamir ola basar çat başkası batırır sonra birdaha birdaha bıkar bu yeni üye sağ üst çarpıya basar çıkar sosyal medyada keyfine bakar film izler falan filan 2009 sistemindeki batık gemi geri gelmeli 0 yani sıfır dp ile haritada gemi gezebilmeli ve tüm npcler menzilden sarılabilmek ateş ettiğimiz npc durmalı sen diyorsun görevde git 20 Mapta 500k canı olan npc öldür yağmala npc vuruyor 20 k buna dp dayanmıyor zira yoldan geçen gemiler Görevleri bozuyor olsun pu savaş oyunu uğraş dersense kimse kalmaz insanlar sevdikleri şeyi yapıyorlar özetle yapılması mühim olanlar roket ustası 1. Seviye roketler atmalı atmıyorsa kalemlerden kalkmalı inciler iade edilmeli zira b yetenekte yazmıyor paketin mecburi olduğu kelime hatası yapmışsınız. 2. Haritalarda 0, sıfır dp ile gemiler gezebilmeli tüm npcler eski sistem menzilde sarılabilmek. 3. Çaba sikkesi ni nşye çöp ediyorsunuz bunlar emek insanlara verdiğiniz değeri gösterir sen ekmeğimi çöp edersen ben sana küserim küsersem oyunu sevmem ve sevmediğim işi yapmam zamanharcamam başka ne vardı neyse metnin içinde biyerde olmalıdır herkeze iyi günler şu anlık oyundaki tespitleri bunlar önemli konular kimse ilgilenmiyorsa. Boşa zaman harcamıyalım gider film izlerim daha iyi

2. kardeşim nokta yı icat ettiler haberin olsun

Macellan bunu beğendi.
  3. tommy_j

tommy_j User

Bugün 2,90TL'yi nereye vermiyoruz ki, bir ekmek bile olmuş 2 TL.
    Bir roket ustası 14 günlüğüne karaborsa'da 2,90TL'ye satılıyor bu kadar kendini yıpratacağına roket ustası alıp keyfine bakabilirsin bence :)

4. Ben arkadaşın açtığı konuya katılıyorum bu arada ,2.90 tl yi neden verelim madem bu kadar basit bir şey inci ile kiralanabilir olsun . Kaleden alıyorsun ama nasıl çalıştığını yüzen kale konusu dahil güzelce açıklamıyorsun.

5. tommy_j

tommy_j User

Tabi ki, haklısınız.
    İyileştirme çalışmaları yapılabilir, fakat iyileştirme çalışmalarının yapılabilmesi için oyunun bir yerden kazanması gerekiyor.
    Aksi takdirde bu oyunu 2 gün bile oynayamayız, inci ile değil de yeni çıkan para birimi veya yulong ile kiralanabilir olabilir. Uğraşmak istemeyene ise yine 2,90TL'den satış hakkı sunulmaya devam edebilir.
    Zira inci çok kolay kasılıyor, her şey maalesef istediğimiz gibi olmuyor bir şeylere ulaşmak için her zaman bir bedel ödemek gerekir.

6. Macellan

Macellan User

Para vermek istemiyor musun? Çıkacaksın Manta Ligine rakiplerin parası ile roket ustası satılıyor.

7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Cevap verildiğine göre konu kilitlenmiştir ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.