Yasal Bot Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve 0101alakas tarafından 22 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 0101alakas

0101alakas User

Çoğu oyunda olduğu gibi bunda da yapılması lazım. Örneğin nasıl ki vipliği aylık olarak alabiliyorsak böyle bir otomasyon yapılması gerekiyor. Zaten insanlar para harcıyor bu melun belada seafight kendisi böyle bir olanak sağlasa biz de faydalansak olmaz mı 16-1de pırıltı aramaktan gözlerim bozulacak.Haritalar desen girmeye korkuyorum 80m darbe hasarını oyukla geçsen bir dert elitle geçsen ayrı bir dert tamamen zamanımı alıyor. Yapın bir otomasyon kurtarın bizi bu dertten pete de pır toplamak için bir tane eğitimci koyun pet kendi başına toplasın gemi kendi başına toplasın çok güzel olur kesinlikle

2. birde savasma şeyi eklesinler biz niye girelim hepsini kendi yapsın :D ben öyle çoğu bir oyunda görmedim ayrıca

3. _ADANALI_

_ADANALI_ User

Görmemiş olman olmadığı anlamına gelmez kardeşim bigpointin en büyük oyunu Darkorbit gir bak bakalım nasıl petler var

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Böyle bir şey şuan söz konusu değil. Olmaz gibi de gözüküyor. :)

5. kimse senin kardeşin olmak istemez.

6. _ADANALI_

_ADANALI_ User

Neden tüm servera sövdüğün anlaşıldı iyi oyunlar fikir hakkında yorumun eleştirin varsa söyle yoksa boş mesaj atıp durma

7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konu amacını aşmaya başladığı için kilitlenmiştir.

NightWish66 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.