Yardımcı Olur musunuz?

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve melik_gulcegun tarafından 21 Şubat 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba korsanlar, sıradan bir laptop aldım önce oynadığım abimin laptopta görüntü olarak bir sorun yoktu ancak şimdi aldığım laptopta ekran boyutu sıkıntısı yaşıyorum ekran gemiye çok yakın ve nesne menüleri sohbet penceresi vs çok yer kaplıyor ekran boyutunu oyun içi ayarlardan değiştirincede daha kötü oluyor bunun başka bir yolu varmıdır laptop ayarları veya oyun içi ayarlardan düzeltmeler yapılabilirmi teşekkür ederim

2. Pennywise

Pennywise User

Önceki laptopunuz ve şimdiki laptopunuzun ekran çözünürlüğü nedir ve laptopunuzu tam çözünürlükte mi kullanıyorsunuz yoksa özel ayar mı? Oyun içi çözünürlüğünüz nedir? Oyun içinde maksimum çözünürlük kullansanız bile mi kötü oluyor?

3. önceki laptop 1920 şimdiki 1366 ve tam çözünürlükte oynuyorum sanırım laptop kalite kaynaklı bişey önceki daha iyi sistem onunlada oynuyorum ama şuan ki 1366-768 çözünürlük var

4. Pennywise

Pennywise User

Tahmin etmiştim, nasıl bir çözüm sağlanabilir bakalım. Masaüstüne sağ tıklayıp görüntü ayarlarına tıklayın. Ekran çözünürlüğünün, desteklendiği en yüksek çözünürlükte olduğunu kontrol edin. Ölçek ve düzen ayarı genelde ''%125 (Önerilen)''dir, bunu %100 yapın. Daha sonra oyun içerisindeki grafiklerle tekrar oynayarak uygun ayarı bulmaya çalışın. Bunların hiçbiri işinize yaramazsa harici monitör kullanmanız gerekir.

melik_gulcegun bunu beğendi.
  5. çok teşekkür ettim yardımcı olduğunuz için deniyecem

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.