Yardım

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve NewcastleUnited tarafından 5 Ekim 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam
    Sırasıyla 3 görev yaptıktan sonra atlantis e erişim sağladım lakin deniz altında atacağım füze ve torpil yok nasıl elde edeceğim yardımlarınızı bekliyorum. iyi forumlar

2. 2 rüya eğiren batır görevi 1. görev mi
    oyun seve seve paket çekeceksin diyo başka açıklaması olamaz

3. eğer görevlerin 1. 2 tane rüya eğiren batırsa

Seviye kısıtlaması olmadan, tüm oyuncular bu derin deniz maceralarına başlayabilir ve bu destansı güncellemenin keyfini eşit bir oyun alanında çıkarabilir. Güvenilir denizaltınızda denizin altını keşfetmek için 9 yepyeni harita içeren, Seafight dünyasını yepyeni bir sualtı perspektifinden keşfetmenin tam zamanı!

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu adamla dalga mı geçiyorsunuz @Star paketlerin olması gereken fiyat 15-30-60-90-180-250 fiyatları değişmeyen gemimde bu ama asıl gemide giriş için bile 130 tl istiyorsunuz tr serveri için orda kendiniz çalar kendiniz söylersiniz sizden ricam tasarımların resimlerini paylaşın da görelim bari o parayı çakma seafight için vermem

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selamlar,

ATLANTIS kodunu kullanabilirsiniz. Bazı nesneleri veriyor. Torpedolar ödeme paketlerinde mevcut diye biliyorum.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.