Yapılamayan Günlük Görev (Ahtapot Adasına Girilemiyor)

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve »»ยltгครlคภ««.яє∂ tarafından 11 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,

Öncelikle bizim bildirdiğimiz bu oyunda akılla mantıkla alakası olmayan şeyleri bildirdiğimizde yüksek ihtimal ile çözüm bulmayı çok umursamadıklarını bilerek bu konuyu açıyorum.

Görev adı: İyi Yapılan Bir iş
    Görev Tanımı: 18.750.000 adlı NPC'ye en az Ahtapot hasar ver.

But alındığında etkinlik iptal edildi diyor ve sayaç saymaya başlıyor sayaç bitince de hiç birşey olmuyor.

Günlük bir görev. Bigpoint parası ve Yıldırım topu veriyor ödül olarak.

Lütfen oyunda yapılamayan bizim yararlanamayacağımız görevleri kaldırın.

Oyunda forumu aktif kullanan arkadaşlar da sık sık rahatsız oldukları konuları(Her konu değil mantıklı ve anlaşılır isteklerden bahsediyorum) iletirse sevinirim.

En azından bu konulara ne kadar kayıtsız kalınırsa yeni gelen oyuncular da forumdan bunları görüp bu oyuna herhangi bir yatırıp yapmamaya veya oyunu başlamadan bırakmaya karar verebilsin.

Biz iletelim sorunları çözmediklerini de herkes görsün arkadaşlar.

Çözerlerse daha güzel oyun olur çözmezlerse de bunun bir karşılığı olabilir en azından bunu yapmalıyız diye düşünüyorum.

Bunları bu şekilde yazmamın sebebi bu konunun benden önce açılıp kayıtsız kalındığını bundan önceki açtığım konuda da yetkililerin kayıtsız kalmasıydı.

Kayıtsız kalındığı gibi mantıklı bir açıklama da sunulmamasıdır.

Benden önce açılan konu linki aşağıdadır.

https://board-tr.seafight.com/threads/ahtapot-adasina-giris.102154/

Konu açılmış herhangi bir düzeltme yok kayıtsız kalınmış.

Hatta sorunun çözümünün uzun süreceği söylenmiş(Kısaca canımız isterse veya önemli görürsek gibi düşünüldüğü ima adilmiş)

İyi akşamlar.

2. 3-5 kere but alıp geri sayımı beklersen muhakkak giriyor ahtapot haritasına

3. Arkadaşlar aranızda girebilen olabilir ben giremiyorum.

3 5 but alarak ve giriş çıkış yaparak denendi.(Yine girmiyor)

Bu şekilde girilse bile bu kabul edilebilir bir şey değil normalde hatasız bir şekilde oynamamız gerekiyor.

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Kraken haritasında limit 10 oyuncu olduğu için, içerde 10 kişi olduğu zaman içerdeki oyuncular batmadan veya çıkış yapmadan giremiyorsunuz, geri sayım olsa bile içeri giremiyorsunuz haliyle, daha önceki konuda da belirttiğim gibi tekrar tekrar denerseniz giriş yapabiliyorsunuz, bunu test ederek cevapladım önceki konuda da. Bence de giriş sistemi veya oyuncu sayısı limiti değişmeli, oyuncular gireceğini zannedip giremiyor bu şekilde. Sorunlar hızlı bir şekilde çözülmediği için açılan konulara kayıtsız kalındığı veya konuların iletilmediğini düşünüyorsunuz ancak oyun yazılımcı sayısı az olduğu için değişiklikler ve yenilikler zaman alabiliyor haliyle, bu bizim elimizde olan bir şey değil takdir edersiniz ki.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.