Yapıcı eleştiriler - 2

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Paşa61Furkan tarafından 8 Eylül 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar ;
    Oyun hakkında bir kaç aydır eksik gördüğüm bazı şeyleri yazmak için oluşturuyorum bu konuyu.
    Daha önce yazdıklarım pek dikkate alınmadı ama hepimizin göz bebeği seafight ölmesin diye defaatle yazıcam.
    1- Sezon görevleri aşırı uzun ve zor 3 ay veriyoruz diyceksiniz ama hep -10 şeklinde azalan ganimet sistemi getirip hemde günde 16 17 saat oynayarak bitirilecek sezon görevleri getirmeniz bir tezat. Her haritada binlerce npc binlerce canavar kesen bir oyuncu ne ara şavaşıcak. Ha tüm sezonu bitiren oyunculara bot muamelesi yapıp bann atarsanız saygı duyarım çünkü ben son 3 sezonu da bitiremedim bitirenler hep bot kullanıcısı.
    2- Sezon ödülleri tam fiyasko her sezon da pass alıyorum ve pass ödülleride fiyasko dünyayaran top tarifi yada derebeyi 2 veriyor sezon. Şuan oyunda dünyayaran topu mu var yada dere 2 mi kaldı.
    3- Topların levellendirilmesi çok adaletsiz topları üst levele atlarken bir sürü item ve tarif istiyor üstüne toplarda azalarak gidiyor. Mesela şuan çoğu gemide binlerce seviyesiz yıldırım topu var kendimden örnek vereyim. 1000 seviyesiz yıldırım var bunları 1 e atmak için 500 yakıcam 2 ye attım 250 ye düştü 3. seviyeye atsam topları 125 4 5 6 seviyeler derken 10 top felan kalıcak herhalde. Bu çok adaletsiz çünkü herkes bu oyuna emek veriyor ve emekleri çöp oluyor bu seviyelendirme ile.
    4. Kupa görevleri zor değil imkansız. Benden 6000 ışınlanma ve sadece kayıpfilo haritasında yapılmasını steyen bir görev nasıl yapabilirim. Yada denizaltı kupasında 200 kere görev bitirmemi isteyen kupa görevini ? 200 gün boyunca bir fiil görev mi yapıcaz bir kupa açmak için ?
    5.Çekirdek sistemi güzel düşünülmüş altı çok boş bırakılmış. Bir çekirdek elde edebilmek için binlerce derebeyi topu yakmak lazım yani her top 1 çekirdek olsa yine 200 tane seviye 6 dere feda edelim ama yüzbinlerce dere kimsede yok. Tüm gemilerde altınla alınan starjüt çekirdeği var bunu çeşitlendirmek gerek.
    6- Oyun tamamen item ve fazla eşya çöplüğü olmuş ve bunları geri dönüştürmek kullanmak gibi seçenekler yok Belki oyunda bir takas sistemi olursa mesela oyunda npc olsa ve pazarından elimizdeki fazla itemleri verip yada eşyaları mantıklı ve değerli eşyaları alabilsek.
    örnek vermek gerekirse gemimde yüzlerce düşük levelli kuzgun ve ergiyen var bunları verip değerli toplar bonus haritalar yada değerli savaş aksiyon itemleri alabilsek güzel bir sistem olur ve gemiler gereksiz binlerce item ve eşya dolmaz.
    7-Taş keseleri hala 20 küsür level taş veriyor. Yüzlerce lira verip aldığımız keselerin artık güncellenmesi elzemdir. En azından 32-33 taşlar verse de oyuncular taşlarını 40 a çıkarsa. Tüm paketleri çeken birisi olarak gemimde en fazla 36 set yapabildim üstü olmadı.
    8- Kaptanlar çok gereksiz detaylı yüzlerce farklı giyilecek item ve yüzlerce kombinasyon var içinde boğuluyor insan bunun yerine daha sadeleştirip toplu işlem butonu gelmeli.
    Mesela bir tıkla birden fazla item yükseltilebilmeli.
    9-Buff ve mürettabat takibi için bir sayfa oluşturulmalı. Mesela ogün ben saatlerce gemimde eğitimci olmadan savaşmışım çünkü 5 lvl çeviklik eğitimcim bitmiş ve fark etmemişim. Bunların takip edileceği bir sayfa oluşturulmalıdır.
    10- Kaptanlara tekrarlanabilir görevler verilebilmeli. Mesela ben kaptanlarıma canlılığınız biteden kadar başak yapın gibi bir görev verip oyunda çıkabilmeliyim gemilerde yüzbinlerce harita birikti ve tek tek yollamak imkansız. Oyunda bot kullanımı bu kadar yoğunken dürüst oyuncular için bazı düzenlemeler bizi azda olsa onlarla yarışta güçlendirir zira ben hiç bir ay liğde ilk 100 e giremiyorum.
    11- Kaptan gemi sayısı 3 ile kısıtlı oyunda bir sürü harita ve görev varken birden fazla gemi kiralanabilmeli.
    12-Oyun etkinlik çöplüğü olmuş hergün yeni etkinlik geliyor sırf paket satmak için eskiden güzel etkinlikleri beklerdik aylarca şimdi hergün etkinlik var. Buna bir dur demek ve oyunculara etkinlik dışında da uğraş olacak şeyler oluşturmak lazım.
    13- Bp oyunda çok büyük sorun gemiler 15 puan verirken nasıl milyonlarca bp kasılıcak.
    14- Gemilerde milyonlarca can var ama gemiler hala 10k 10k tamir oluyor. Bunun için yeni bir yetenek penceresi yada kale penceresi açılabilir. Mesela 6 olan kale penceresi 7 yapılıp o pencerede bp tamiri vp tamiri ve şifa ile ilgili kaleler olabilir.
    15-şifa sistemi oyunun içinde daha da sokulmalı mesela şifalayınca bp de alabilelim. Toplu savaşta arkadaşlarımı şifalayıp onların savaşmasını sağlıyorsam bende bp almalıyım.
    Biliyorum yine dinlenmiyecek ve copy paste bir cevap verilecek ama biz bu oyunu sevenler olarak eksiklikleri dile getirmekler bıkmıycaz.

Son düzenlenen: 9 Eylül 2024
  2. *SILAHSOR*

*SILAHSOR* User

herşeyden önce giden oyuncunun döndürülmesi gerekiyor, boş bir oyuna insanlar da emek vermek istemiyor açıkçası, haritalar bomboş

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selamlar,

Öncelikle faydalı düşünceleriniz ve değerli vaktiniz için teşekkür ederiz, maalesef her önerinin hayata geçmesi pek mümkün değil takdir edersiniz ki, yazdığınız birçok madde daha önce de başka oyuncular tarafından Discord'da dile getirildi ancak değişiklik veya güncelleme henüz yapılmadı umarım kısa zamanda hayata geçirilir en azından bazıları. Diğer yetkili arkadaşlarıma da iletip geribildirim olarak sunacağız biz tabii ki.

Saygılarımla.

4. Paşa Furkan, reis eline sağlık. Sabırla okudum, itiraz edebileceğim bir şey çıkar mı diye. Her tespitine tek tek katılıyorum.

5. tanerwan

tanerwan User

yazdıklarına ek olarak pırıltı içeriklerine de bir güncelleme getirilmeli. pırıltıların %80 i vudu puanı, 10k altın ve 200 xp gibi komik ödüller içeriyor. güzel bir güncelleme ile oyunun bir parçası olmaya devam etmeliler

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  6. Vibra

Vibra User

Seafight asla kullanıcı deneyimine önem vermez, onlar kazanacağı paraya pakar.

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.