Yanardağ

Discussion in 'Genel Sorular' started by KaRiZmAtİk44, May 4, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhabalar kolay gelsin ,
    Yanardağ etkinliğine ilk defa katıldım ben ama aklıma bazı şeyler takıldı ve bunlar değişirse daha güzel olur :)
    Yanardağ | Seafight TR bu sayfada etkinliğin nasıl birşey olduğunu gördüm. Ama detay verilmemiş. Kafada çok soru işareti oluşturuyor. Mesela çok fazla sayıda , farklı isimler ve şekillerde taşlar oluşturuyor bu yanardağ. Ama hangi taşın ödül olarak ne verildiği yazılmamış. Aynı şekilde 2 farklı golemlerin de ödülü ve farklılıkları yazılmamış.
    Bir başka konu da etkinlik çıktığı zaman pazara ( oyun sayfasındaki alışveriş sepetine tıklayınca orada eşyalar kısmından bahsediyorum ) , etkinlik gemilerine , golemlerine daha fazla hasar veren gülleler satışa çıkarılırdı. Yanardağ da bu gülleler de satışa çıkmamış .
    Ayrıca linkini paylaştığım sayfada , yanardağa saldırıp aktif hale getirebildiğimiz yazıyor ama saldırmak için herhangi bir ikon vb. şeyler de göremedim. Fareyle tüm yanardağın üzerini gezdirdim yine bulamadım. Birkaç kişiye sordum onlar da bilmediğini iletti.
    Linkini paylaştığım sayfada , ne zaman patlayacağı bilinmediği yazıyor ama biz biliyoruz ki yöneticiler ne zaman patlayacağını kendileri belirliyor :) . Yanardağ patladığı zaman pazarı aktif hale getirip en azından gülleler satışa çıkarılırsa mükemmel olacaktır ve ben gülller satışa çıkınca katılımın daha da artacağını düşünüyorum.
    Linkini paylaştığım sayfaya güncelleme yapılıp hangi taş veya hangi golem hangi ödülleri verdiği yazılırsa çok güzel olur. Millet de ona göre planlama yapacaktır.
    Bahsettiğim konular , diğer konularda olduğu gibi ciddiye alınıp ona göre düzenleme gelirse çok sevinirim.
    İyi çalışmalar kolay gelsin .
    Saygılarımla .

2. 1-sıktığın sistemler denk gelmiş farklı ödül vermiş bu demek değil ki ateş golemi her seferinde inci veriyor tsunami golemi taç veriyor rasgele veriyor ne veriyorsa

2-cephane konusu bu oyunun ana mekaniği gibi bir şey her gülle her zaman gelmez yılın belli zamanları gelir sen bunu öngörüp stok yaparsın mesela bende her gülleden 1 milyara yakın var ep verenler 2 milyara yakın

3-o yanardağa hasar verme mevzusu etkinliğe özel bi durumdu her yanardağ patlamasında hasar verilecek diye bi şart yok ondaki olay şöyle işliyor fark ettiyse bu sefer yanardağ patladığında sönmesine 4 saat var diyordu ne zaman biteceği net belliydi eğer o belli olmasaydı yanardağa hasar vererek sönme süresini uzatıyorsun (hasar aralıklarını bilmiyorum)

4-yanardağın ne zaman patlayacağını bilmemesi gerekenler oyuncular zaten

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selamlar,

Bize ek bilgi geldiği takdirde yanardağ sayfasına güncelleme yaparız, şu an için ek bilgiler ulaşmadı ve bunları çoğunlukla oyuncuların keşfetmesi bekleniyor, yanardağlar bazı etkinliklerde aktif oluyor ve işleyiş mekanizmaları değişkenlik gösteriyor, oyun içinde ne zaman patlayacağını takip edebiliyorsunuz.

Saygılarımla.

4. KaRaNLıK.

KaRaNLıK. User

Bu etkinliğin bi saati varmı

5. scobby-doo

scobby-doo User

bu etkinlik npcsini kesiyorum sürekli sadece katalizör alıyorum. Başka gemiler inci taç alabiliyor. Nedeni nedir?

6. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Bu etkinlik bazen diğer etkinliklerin içinde geliyor, bazen bağımsız şekilde geliyor. Oyundaki sayaçtan patlama saatlerini takip edebilirsiniz yanardağ aktif olduğu takdirde.

Saygılar.

Thread Status:
Not open for further replies.