Yama Sonrası Markete Eklenen Paketler

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ·٠•☆FÎĜĤŤ☆ČŁÛВ☆•٠· tarafından 26 Aralık 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
    • Market : 2 adet içeriğinde pet olmayan yeni paketler ekledik. Pet yerine koyduğumuz nesne ise 10 Dünya Yaran Topu Seviye 5
    • Market : Oyuncu zaten pete sahipse eski paketleri göremez. Sadece yenileri görünecektir.
    @Star adminim yeni paketleri göremedim acaba çıkmadılar mı yoksa bende mi görünmüyor? İlk başta 1 kurabiye adam karşılığı satılan pakettendir diye düşündüm çünkü o paketin içinde pet vardı, bakıyorum markete kurabiye adam ile satılan öğelere, yok. Sonra acaba TL ile satılan paketlere mi yeni paket eklendi diyorum, bakıyorum yine yok. Bu yeni 2 paket nerede? Paketlerin isimleri neler, ne karşılığında satılıyor?

1. REİS*38

REİS*38 User

bende bulamadım o paketi

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Yeni paketten kastedilen 2. bir paket değil. Biliyorsunuz ki pakette sorun vardı ve oyuncular satın alamıyordu. Bunun sebebi ise paketin içerisinde bulunan evcil hayvandı. Dolayısıyla evcil hayvana sahip olup paketi alamayan oyunculara evcil hayvan yerine 10 adet dünya yaran topu seviye 5 olan bir paket eklendi. Onlar onu aldı. Evcil hayvanı olmayan gemiler ise hala eski paketleri görüntüleyip almaktalar. Demem o ki herhangi 2.bir paket yok. Sadece alamayanlara bir içerik değişikliği yapılarak farklı bir paket sunuldu. Konu bundan ibaret ;)

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.