Yama Çalışması

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve barbaros620 tarafından 12 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam Korsanlar,

Bugün bir yama çalışması yapılacaktır.
    • Çalışmayla birlikte Kar Erimesi 2021 etkinliğini oyuna ekleyeceğiz (Detaylı bilgiler daha sonra verilecektir.)

NOT : Yama, UTC ile Öğlen 1 ve CET ile öğlen 2 de yapılacaktır. Yama esnasında 30 dakika boyunca aksama süresi olacaktır. Bir diğer değimle, oyuna erişim olmayacaktır.

Seafight Ekibiniz.​
    Son düzenlenen: Bugün 13:07

nenden buraya düzügün yazmıyorsunuz

2. nenden buraya düzügün yazmıyorsunuz. :D Yargılamıyorum sadece lafın üstüne olması komik geldi. El çabukluğu hızlı yazarken falan olabilecek şeyler.

3. peki oyun kapandı ben foruma girdim yaziyi okudum etkinlik gelecek diye sevindim oyuna girdim hic bisey yok benim duygularımla oynama hakkına sahip değiller

4. Yanlız yazıda Kar Erimesi 2021 etkinliğini oyuna ekliyeceğiz yazıyor aktif edeceğiz yazmıyor ki. Yani yeni bir etkinlik ayarladılar herhalde oyun datasına ekliycekler ama vakti gelince aktif edicekler. Şöyle düşün Sen bir uçak filosuna sahipsin atıyorum yeni bir uçak ekliyorsun envanterine ama o uçağı ekleyince illaha yolculuk yapacak diye birşey yok bunun gibi düşün. Orada etkinliği aktif edeceğiz demiyor etkinliği ekliyeceğiz oyuna diyor.

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

:)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.