Yama Çalışması Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve msyeqen0101 tarafından 7 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyunda herhangi bi farklılık yok yeni toplar eklenmemiş, alevlerin bonuslarında bir farklılık göremedim

2. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Güncelle halen devam etmektedir.Yeni top değil seviye eklenecektir.

Saygılarımla.

3. ĠªηĠ

ĠªηĠ User

Global 3 serverınde lıg puanları aşa duşdu neden acaba

4. global amarika 2 de oyuna girilmiyo %57 de kalıyo

5. Oyunda herhangi bir değişiklik olmadı. Güncellemenin devam ettiğini söylüyorsunuz. Peki tekrar reset gelecek mi ? Yoksa birden değişiklikler oyuna mı eklenecek ? Kolay gelsin.

6. 15 tane reset gelir oyun anca düzelir programcılar gerçekten berbat

7. server maintance diyor

8. SERVER UNDERGOING MAINTENANCE !

Abi siz mükemmel birşeysiniz ya :D bende bunu bekliyordum zaten tahminlerim beni şaşırtmadı her zaman aynı şeyler oluyor çünkü ne zaman bişe eklenecek olsa sorunlu oluyor xd merak etmeyin arka planda birdaha reset gelıyordur oyunu acmak için :D

9. ozican2525

ozican2525 User

Selam Korsanlar,

Yarınki bakım çalışmasından sonra yama çalışması yapılacaktır.

Diye dün yama çalışmasında yayınladılar zaten planlı bir reset.Bundan sonraki resetler düzenleme reseti olucaktır.

capkın ve .[FIRAT]. bunu beğendi.
  10. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

Komandan_Mari server maintance diyor

maintance deil mantar diyor türkçesi::))

11. bakım süresinde ekip sohbet muhabbete dalıp bakımı anca yapmaya başlamışlar dert etmeyin alışkın değilmiyiz bu gibi şeylere ALIŞKINIZ.

12. Resetler nedir ya :D benim bildiğim tek reset gelir yazılna herşey yüklenmiş olur. Zamanında bu böyle oluyordu nedense şu 1 1.5 senedir bu değişti kolay değilmiş... önceden niye kolaydı burada ters mi işliyor işlerr. Server Maintence Yazıyor reset değil bakıma girdi gene

13. bugün açılacak mıymış? acaba merak ettim

14. Cevap alabilirsek soralım, @Menetli @Relax @Star ?

15. srknszn

srknszn User

Gangiler sakin olun arkadaşlara bilgi geldiğinde zaten yazar foruma bekleyip göreceğiz sabreden bu oyunun öğrettiği en güzel şey zaten sabretmek

16. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Açıldı işte. Nedir bu acele? Sizde olmayan oyun başkalarında da yok.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.