Yakut anahtar

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve ayaz61_CAN tarafından 3 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ayaz61_CAN

ayaz61_CAN User

Bu satılan anahtarlardan mesela yakut anahtarı aldım diyelim. Sonra market kısmındaki sandıkların içeriğinin hepsine sahip mi olucam yoksa her bir özellik için 1 anahtar mı almam lazım. Örneğin 1 anahtar aldım ilk sıradaki gülleri 2.anahtar ile verdiği topları mı alabiliyorum ?

2. Her kademeden kaç ürün alacağını hemen sağ taraftaki sayılara bakarak görebilirsin 1-2 vs yazmakta yanlarında

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Her sandığın ayrı bir anahtarı var açmak için, sandığı açtığınız takdirde her satırdan sağdaki belirtilen miktar kadar seçim yapabiliyorsunuz.

Saygılar.

4. ayaz61_CAN

ayaz61_CAN User

Uzun zamandır oynamıyorum sorularım için kusura bakmayın. 1 tane yakut anahtar aldım diyelim tek anahtarla kutunun içindeki öğelerden herhangi birini mi seciyorum yani. Mesela topları seçtim ve buffları da almak için yeni bir anahtar mı almam lazım.

5. Nightmare_

Nightmare_ User

kutunun sağında çıkan ödül sekmelerinin yanlarında sayılar var. onlar o satırdan kaç tane seçebileceğinizi söylüyor. bütün satırlardan oradaki sayı kadar ödül seçebiliyorsunuz

6. ayaz61_CAN

ayaz61_CAN User

Tek anahtarla kutunun içindeki bütün öğelerden alabiliyorum yani sürekli anahtar almam gerekmiyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.