Yakaladım! Debuffı Sonrası Ne Olacak?

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve LORD|V tarafından 7 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. LORD|V

LORD|V User

Gemim yakaladım! debuffı yedi 13 gün. Birkaç sorum olacak.

1-Bu bittikten sonra tam olarak ne olacak scar seviyesi mi belli olacak?
    2-Şu an yağmacı etkinliği var ve pazarda yağmacı kısmı var ama boş. Yakaladım! yüzünden mi?
    3-Bir de scar seviyesi belli olacaksa eğer yine böyle etkinlikte mağaza kısmı boş mu kalacak yoksa sadece Yakaladım! ile mi alakalı bu durum?

Teşekkürler şimdiden.

2. Swedyboy

Swedyboy User

Gemiyi bota yatırmışsın, yakalanınca burya ağlamaya mı geldin kardeş :)

LORD|V bunu beğendi.
  3. Nightmare_

Nightmare_ User

ağladıgını nerden çıkardın? adam merak etmiş sonrasında ne olacağını. ya bir de şuraya yazanların sanki oyun hayatlarında hiç bot kullanmamış gibi konuşmaları yok mu ne kadar komik

LORD|V bunu beğendi.
  4. LORD|V

LORD|V User

Hacı niye bu kadar gergin bir yorum yaptın onu anlamadım. Bilmediğim şeyleri sormaya ve öğrenmeye geldim buraya. Forumun amacı da bu değil mi zaten?

5. Nightmare_

Nightmare_ User

bu oyun otomatik av veya bot adına ne derseniz deyin onsuz oynanmaz. sezon için bile günlük 10 saat mesai harcaman lazım oyunda. oyuncuların çoğu akşama kadar çalışıyor zaten ben dahil. bir kaç saat oynayabiliyoruz. onda da savaşmak istiyoruz. nerdeyse bütün oyunlarda artık oto av var. keskin kılıçlar gibi para ile getirilebilir oyuna. ödülleri de azaltılır gerekirse.

mertt80 ve LORD|V bunu beğendi.
  6. LORD|V

LORD|V User

Katılıyorum kesinlikle hocam.

mertt80 bunu beğendi.
  7. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

1. Scar seviyeniz belli olacak daha önce debuff alıp almadığınıza bağlı olarak.
    2. Yağmacı günleri kısmında katmanlı zırh plakası satılmakta sadece şu an, sizde debuff olduğu için gözükmüyor olabilir.
    3. Scar olduğu takdirde bazı paket veya malzemeleri göremiyorsunuz markette.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.