Yağmacının Ödülü

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve .Florya. tarafından 25 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .Florya.

.Florya. User

Yağmacı ödülünde Jolly roger nimeti taç ile ve inci ile satılıyor.İnci ile satın aldım.Fakat taç ile paketi alırken hata oluştu falan diye yazı yazdı f5 attım.Tekrar baktım jolly roger nimeti yoktu.yardımcı olabilrmisniz yada teknik bir hatamı var.Ayrıca paket yazan bazı nesneler gelmedi.

2. Yağmacı karaborsasında , taç ve inci ile malzeme alırken dikkat edin. İlk taç ile almanız gereklidir.
    Örneğin; 14 günlük kraliyet nimeti alacaksınız.7 günü inci, diğer 7 günü ise taç ile satılır normalde.
    İlk inci ile satın alırsanız, taç ile satılan 7 günü alamazsınız. Sporta yazmanız sonucu değiştirmez 14 yerine 7 gün kraliyet nimeti almış olursunuz.

.Florya. bunu beğendi.
  3. .Florya.

.Florya. User

Bunu bilmiyordum ben inci ile almıştım ilk yani hiç bir şekilde geri dönüşü yok diyosunuz

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Maalesef yok. Önce 7 günlük olanı sonra inciliği almanız gerekirdi.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.