Yağmacı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ╰☆╮ЄǤЄĿĪ╰☆╮ tarafından 25 Kasım 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu indirim doğru mu ? yağmacının kara cuma paketinin en ucuzu 360TL en pahalısı 1350TL indirim mi bu? :D

2. gayet ucuz nankör olmayın her evin önünde üç tane gemi var gayet iyi fiyatlar..

3. Ağam bizimle kafa buluyor :D yağmacı için en ucuz 360 TL. Bizden para alırsın seafight :D

4. ağlayan benim demi ezik herif ühü ühü paketler çok pahalı ühü ühü ben neden 40 k vuruyorum %25 indirim var hadi git de 2 tane bokor at

5. İçeriği de şaka gibi. Atlantis çer çöpü dolu, 50k taç falan var. Büyük paketin birinde yanlış hatırlamıyorsam barut var :D İçeriği hazırlayan oyundan bir haber sanırım. O kadar taç ve baruta meraklıysa benim gemiden alsın milyonlarca var :D

6. Bloodycik ben de seni satın alacak para var ;) babana söyliyim de sana interneti yasaklasın.

7. 40 k atıyorum ühü ühü star bunlar hep hile ühü ühü 10 bin top yerim var 40 k atıyorum ühü ühü

8. Git ötede ağla 25lik topla gezen bloodycik :D ibanını ver paket çekeyim sana maddi manevi destek yaparım sana :DD

9. Abi beni kas abi güverte alcam abi oyuk alcam diyen bloodycik büyümüş :D neyse fakiri sevindirmek sevaptır :D iban yolla utanma :D

10. ühü admin bunlar niye hep seraplı ühü ben neden 40 k vuruyorum bigpatron star ya ali ya muhammed ühü ühü

11. Babana söyledim artık sana oyun yok :D hadi oyun parkına oyun oynamıyon zaten hep forumda ağlıyon forumda yok sana :D gemiyi 1. haritaya parkedip forumda ağlayan bloodycik :D 5 levellik gemiyle ona buna beni kas diyen bloodycik :D

12. Bloodycik 396 tane seviye 3 kuzgun var. sen kod verselerde sevinsem diyen cocuksun profiline girip bak ne kadar ağladıkların ortada amele :D

13. pakette barut mu var yoksa ben halis mi görüyorum hahahhahahahahahahahhaa

14. Star

Star Board Administrator Team Seafight

:)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.