Yağmacı Karabosası

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Lιση*Hєαят tarafından 26 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yağmacı karaborsasını açtıktan sonra ürünleri aldım. Kraliyet ve kraliçe nimetlerine geldiğinde sıra fazla fazla alayım dedim(Eğer 14 gün gibi bir kısıtlama söz konusu ise bilgim yok.) ve miktarları yazdıktan sonra ödeyeceğim inci miktarı belirdi ve ödemeyi yapıp satın aldım. Ancak 2 nimette sadece 14 gün destek olarak hesabıma yüklenmesine rağmen ödediğim inci miktarı ilk durumda almak istediğim miktarlara karşılık gelen bir fiyattı. Yani çok fazla inci ödeyim sadece 14 gün'er nimet aldım. Bu durumu supporta bildirdim ancak buradanda belki bir destek alırım niyetiyle yazmış bulunmaktayım.Teşekkürler.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Normalde 14 gün ile sınırlı olan bir şeyi aldığınızda, atıyorum 20 yi tuşladıysanız ve satın al dediyseniz 14 günü satın alır ve 14 günün incisini sizden tahsil eder. Eğer durum sizinde dediğiniz gibi aksineyse lütfen tekrardan Support(Destek Ekibi) ile iletişime geçiniz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.