Yağmacı Karaborası

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve batuhansaygı tarafından 29 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar, ben sizden özel bilgi istemiyorum sayın @Menetli Oyuncular hakkında da bilgi istiyorum sadece karaborsa ne zaman kapanacak bunu öğrenmek istemiştim. Paket alış kısmında ( Önümüzdeki 13 Gün ve20 saat boyunca en fazla 2 kez satın alınabilir30 dakika! ) Yazıyor. Tahmın yurutmek gerekirse 13 Gün 20 Saat daha karaborsa acık buluncak olabilir. Bunun hakkında bir bilgi yoksa saygılarımı sunarım .

2. AlınTeri

AlınTeri User

Bu güne kadar paketlerin süresi ile benzer oldu diyebilirim. Ama sen kendini riske atma yinede, bitmesine 1 gün kala alabileceklerini al. Bazı arkadaşlar son saatlere bırakıyor, sonra oyuna erişim falan sıkıntı olunca magdur oluyorlar.

3. mr.gold**

mr.gold** User

Arkadaslar alabileceginizi alin vakitle.. Merkez zaten hickimseyi dinlemiyor,kafasina ne eserse onu yapiyor. Sonra magdur olmayin.

Bu oyunda korsan olacan,onune cikani affetmeyecek sonraya birakmayacaksin :D

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Eğer bir hata oluşmazsa etkinlikle birlikte bitecek

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.