Yağmacı Günü

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve vonBismarck tarafından 8 Şubat 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir etkinlik yapıyorsunuz cephanesi kimsede yok. Yaptığınız bütün etkinlikler güçlü, içi dolu gemilere yönelik. Etkinlik dediğin küçük gemiler gelişebilsin diye yapılmalı. Yağmacı cephanesi aylardır satışa çıkarılmadı. 35 bin gülleyi 15 TL'ye koyup, sorduğumuzda da dalga geçer gibi cephane satılıyor diyorsunuz. İnsanlardan para yolma konusunda bir eşiniz daha yok. Attığınız her adımda oyun daha da oynanmaz hale geliyor.
    Bir şeylerin düzelmeyeceğini bile bile o kadar insan buraya yazıyor ama ne yapalım. Duvara konuşsak duvar utanırdı ama bu yönetimde utanmanın zerresi yok. Bunlar için beni banlarsınız da siz şimdi.

halilq2 ve alpar_201010 bunu beğendi.
  2. tommy_j

tommy_j User

Yağmacı güllesi yılda 2 defa satışa çıkıyor pazarda, bugüne kadar yağmacı güllesinin parayla satıldığını görmüştüm ama etkinlik anahtarının parayla satıldığını pazara çıkmadığını nerden baksan ilklerdir görüyorum.

Bazı etkinlik ödüllerini takaslaması aylar süren seafight, aynı dakika anahtarları takaslıyor ve parayla satışa çıkarıyor. Diğer kafatasları neden aynı anda takaslanmıyor? Çünkü oyunculara yulong verilcek o verilcek bu verilcek, ödüller geciktiriliyor.
    Tabi ki bir noktada kazanması gerektiğini her zaman savunurum ama bu kadar oyuncularını düşünmeden sadece para kazanmayı istemek oyuncuları soğutuyor. Hatta beni bile, sadece geçen etkinlikte 4 adet küçülmüş kafatasım vardı bu 4 paket çektiğim anlamına geliyor, ama etkinlik anahtarına vs asla para vermeyeceğim. Bu günden itibaren de başka birşey için bile para vermeyeceğim.

Şimdi bir kod çıkartırlar 15 adet hediye ederler, gerisini parayla satarlar. Daha söylenecekler saymakla bitmez ama gün gelir seafight merkez ekibi bu yaptıklarına pişman olur.

halilq2 bunu beğendi.
  3. Tsler kaynıyor, oyunu bırakıyor çoğ oyuncu gemisini satıp, bu gidişle yeni oyuncu gelmeyecek 1-2 yılada bu seafight patlayacak..unutmayın...bu SATIŞ politikanız çok mantıksız @Star bunları iletin yukarıya

halilq2 bunu beğendi.
  4. Boşa kendinizi yormayın. Buna isyan edersiniz birşeyler yapılabılır evet ama sonraki etkinlikte yine aynısını yapacaklar. Bunu yıllardır dile döksenizde bu insanlar böyle yapacak hiç bir şey yok. Paran yoksa oynamamak en iyisi bunlara yeni oyuncu lazım değil :)

5. Oyun para kazanacak tabi ki buna bir itirazım yok. Ama hep bana hep bana anlayışı hakim.

6. Tweety_01

Tweety_01 User

çöpfght

7. Seafight geçmişte benden çok zamanımı aldı ve gerekli adaleti hiçbir zaman sağlayamadı. Ben de o zaman bıraktım oyunu ve iş kurdum hayatımı düzelttim. Şimdi birkaç gündür bakıyorum gram ilerleme yok ve bizimle hala dalga geçilmesini geçmişteki olaylarla beraber içerliyorum. Eğer bu şekilde devam ederlerse 2022 yılında bütçe ayırıp TR serverlarından gemisini satan 300-500 aktif oyuncudan gemilerini satın alıp Seafightı TR'den silmek için elimden geleni yapacağım.

8. Gerçekten inanılmaz iş yapıyorlar bu planlamaları projeleri nasıl onaylayıp sunuyorlar anlamış değilim. TS'lerde insan kalmadı, oynayan oyuncu yok herkes gemi satmaya çalışıyor buna rağmen aynı politika devam ediyor. Bu oyuncu düşüşüyle birlikte satışlar da düşmüyor mu yani? Para veren kimler, oyuncular. Oyuncu yoksa para yok? Bunu Bigpoint'e anlatacak babayiğit var mı bilmem.

9. ***BELA***

***BELA*** User

Para veren insan zaten zevkini çıkartamaz bu oyunun emek etmek oyunun en güzel yani ama bizim insanımız aç o yüzden ne yazık ki hiç bir şeyi keyfimiz göre yapamıyoruz gülle yok etkinlik anahtarı parayla daha dün incilyle verdin bunu şimdi ne deģisti sandığın içinde 500 tane topmu çıkacak maksat herkes bir şeyin peşine koşarke engel olunuyor denildiği gibi herkes gemisini satıyor kimse kalmadı oyunda artık keyif vermiyor her hangi bir faliyet içerisinde olamıyorsun buna artık bi son verin tabiki kazanacaksınız ama oyunda olan kişileride düşünün bu gün yaparsın yarın yaparsın bi mühlleten sonra insanların canını sıkar bırakıp giderler lütfen her şeyi göz önünde bulundurun .

10. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bildiğiniz üzere satışa çıktığı zaman da oluyor. Siz de alın geminize koyun bir köşeye zira etkinlik planlamalarını, satış planlamalarını biz yapmıyoruz. Müdahale etmek gibi bir hakkımız da yetkimiz de yok. Sadece öneririz o da kabul görülürse. Yapacak bir şey yok maalesef.

Saygılarımla.
    Selam,

Buyurun yapın tutan yok :) Şimdi diyeceksiniz ki bu ne diyor siz de inanın ki Seafight sadece TR sunucusuyla ayakta kalmıyor. Hadi TR sunucusunu da boş verelim bu şirket sadece bu oyun ile ayakta kalmıyor.

Saygılar.
    Etkinlik anahtarının bu etkinlikte ödeme kısmında satılması olayı yeni bir şey değil zira bu olay belki son bir yıldır böyle. Yapılan öneriler oldu, şikayetler dile getirildi. Bir değişiklik olmadığına göre demek ki merkezin ve şirketin planlarını uymuyor :)

Saygılar.

Son düzenlenen: 8 Şubat 2021
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.