Yağmacı Etkinliği

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve »Ðeɲizℓeя•İɱρ«[TC☆] tarafından 5 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Markete yağmacı güllesi gelecek mi ?

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Yağmacı etkinliğinde yağmacı güllesi eklenmiyor pazara, dönem dönem başka etkinliklerde pazarda oluyor.

Saygılar.

3. @ShaDe. yeni gemilerin de daha hızlı kasılabilmesi için bir etkinlik var mı yakın zamanda ? Bol inci taç yulong vs. kasabileceğimiz

4. Bu etkinlikler bizlere pek yaramıyor çünkü (düşük seviye, hasarlı gemiler) için

5. ShaDe.

Sıklıkla etkinlikler geliyor halihazırda arka arkaya, bazıları küçük bazıları büyük olmak üzere, eskiden olduğu kadar zor değil aslında düşük seviyedeki oyuncular için dahi inci taç ve yulong kasmak, biraz vakit harcamanız gerekiyor tabii.

6. @ShaDe. kış etkinliğinin sonuna yetişebildim, pek yararlanamadım. Çok güzel etkinlikti. Keşke onun gibi etkinlikler gelse. Full olan gemiler halihazırda zaten full :) Etkinlikler pek işlerine yaramıyor. Böyle yağmacı etkinliklerinden de bizim gibi ufak çaplı gemiler yararlanamıyor pek. Bu durum bi hayli üzücü :(

7. @ShaDe. orta ve düşük gemiler nasıl kasabilir inci taç yulong safanad. Herhangi bir yerde var mı bu bilgi

8. @ShaDe. örneğin bu kış etkinliği boyunca çok fazla online olup yapacak şeyler bulabiliyordum fakat şuan oyuna girip ne yapsam diye düşünüyorum. Bir şey yapamayıp tekrar çıkıyorum oyundan :)

9. Daha önceki etkinliklerde olmadığımdan yağmacı güllem de yok. Bu yüzden kayıp filo da farmlayamıyorum :(

10. ShaDe.

Selam,

Öncelikle gemi seviyeniz düşükse yükseltmeye, sınav yapmaya odaklanmanızı öneririm, böylelikle etkinliklerden daha fazla yararlanabilirsiniz ve baskın haritalarına girebilirsiniz. Baskın haritalarında da inci, taç ve yulong kasabilirsiniz etkinlik olmadığı dönemlerde.

Saygılar.

11. @ShaDe. öncelikle cevaplarınız ve olumlu tavrınız için çok teşekkür ederim. Gemim 27. seviyede. Seviye bakımından problemim yok fakat oyun içerisinde yapacak bir şey bulmakta bir hayli zorlanıyorum. Misal yağmacı güllem olmadığı için Kayıp Filo gemilerini kesip gülle israfında bulunmak istemiyorum. Fakat geçtiğimiz kış etkinliği gibi etkinliklerde oyundan çıkmak bilmiyordum. -%10 kaynak azaltma alana kadar oynuyordum, siz düşünün :). 24 saati doldurduğum oluyordu online süresi olarak. İnanılmaz bir haz ve keyif alıyordum. Önemli toplar kazanabiliyorduk, yüksek miktar inci, taç, yulong vs. Bu da insanı oyunda tutuyor. Gelişme sevinci daha da oynattırıyordu. Fakat şuan hiç öyle bir sevinç ya da heves yok. 1 gemiden aldığım 900 inci, 10 taç, 2 yulong..

ShaDe. bunu beğendi.
  12. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Yağmacı cephanesinin paraza çıkması konusunda talebinizi rapor edecegim.

Saygılarımla.

13. MAĞRUR

MAĞRUR User

malum sezon başladı ve yağmacı etkinliği geldi sezonda eetkinlik bölümde neden sadece yüzede sayaca calışıyor atlantiside ne zaman ekliyeceksiniz ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.