Vurdumduymazlık

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve papara tarafından 20 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. papara

papara User

Selam Korsanlar,

Aşağıdaki değişiklikleri senkronize ettik.

Etkinlik Hatası düzeltmesi:
    • Mini oyunda, sistem gemileri battığında görsel efektin büyük miktarda efekti görünür bırakması - DÜZELTİLDİ
    Seafight Ekibiniz.

yani o kadar sorun varken bunu mu yaptınız ?
    farkında mısınız bilmiyorum ama oyuncuların yarısından çoğu antik nişan alıp grub haritasına giremiyor. malzemeler pahalı dedik işlem yapılmadı amiral vuruyoruz en küçük vurdugumuz etkinlik npc leriyle aynı etkinlik puanını ve sikkesini aynı oranda veriyor. amiral tamir oluyor tek kesemiyoruz tek kesme derseniz oyuncu yok napalım.lekelenmiş droconis nereye attığı belli değil ve öfke puanı yüksek oyuncuların yarısı denizaltında yukarda olanların çoğuda başka şeylerle meşgul herkes droconis kesmiyor bunun öfke puanın düşmesi ve attıgı haritayı göstermesinin genişletilmesi lazım ödüller az etkinlik tamamlanın birinde 1.000.000 etkinlik puanı topla diyor 100.000 i toplaymadık.Bi diğer etkinlik tamamlada da 400 ışık yayan istiyor 400 kere mini haritaya girelim desek giriş bileti pahalı alamıyoruz oda olmuyo. mağaza pahalı amiral tamir olması sorun amirallerin öfke puanının şimdi ve bundan sonrakilerinde düşük olması gerek gruba giren yok nişan alınmıyor çok pahalı herşey mağazada.Bu söylediklerimin aksini iddia eden varsa yazsın arkadaşlar ben daha bu etkinlikle alakalı başka şey yazmayacam bundan sonra ister yapsınlar ister yapmasınlar.
    > Eğer bunlar düzeltilmezse etkinliğin adını seafıghtın ölüm yılı olarak değişin<

Son düzenlenen: 20 Mart 2024
    *HAYALETAJAN* bunu beğendi.
  2. 4442244

4442244 User

zorla guzellık olmuyor oyuncunun odul almaması ıcın calısılmıs bır seafıgt dogum gunu etkınlıgı

papara bunu beğendi.
  3. papara

papara User

sigma çekmeseydim çoktan kapatmıştım oriklayum yaparız iyi ödül alırız diye sigma çektirdiler bi işe yaramadı kış etkinliğindede aynını yaptılar açıkcası bu etkinlikte kimsenin keyif alarak oynadıgını hiç sanmıyorum

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Market için düzenleme gelecek büyük ihtimalle kısa zamanda.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.