Vashtak Savaşı 2024

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 16 Ağustos 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. grup haritaları bitir görevi hangi grup haritası diyor ?

2. KAos Haritasında tamamladım Ben Egemenlik Haritasını Bilmiyorum.

Son düzenlenen: 25 Ağustos 2024
  3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Egemenlik haritası sayılıyor.

Saygılarımla.

4. grup haritasından korsan nişanı edindim acaba bunları nerde kullanacaz bilgi alabilir miyim

5. ShaDe.

Selam,

Egemenlik arenası ödülleri bir önceki etkinlik ile aynı ve güncellenmedi, şu an için bir şey satın alamıyorsunuz nişanlarla, etkinliğin 3. fazında ekleme olursa belki orada kullanılabilir.

Saygılarımla.

6. TAYFA.6161

TAYFA.6161 User

egemenlik arnenasına kimse girmiyor diğerlerine de keza aynı 5 kişi bulana kadar göbeğimiz çatlıyor birde rakip takımı bekliyoruz saatlerce etkinlik tamamlama kısmında 20 defa bitirmemiz söyleniyor size önerim görevin kaldırılması

7. ShaDe.

Selam,

Etkinlik yarın bitecek, değişiklik olması çok düşük bir ihtimal maalesef.

Saygılarımla.

8. 20 gurup yapmak için cok geç kalmışın gurup acıldıhında yapabilseydin şimdi sıkıntı cekmezdin dostum guruba kolay kolay kimse girmez artık herkez coktan yaptı 20 grubu şansın bol olsun dicem ama zor görünüyor ama sana dicem tek şey bidaha böyle grup yapma cıktıhında ilk günde hepsini bitirmeye bak kolay gelsin

9. Merhaba takaslar ne zaman gerçekleşiyor