Uygulamadan Oyuna Giremiyor

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve lokman661 tarafından 11 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. lokman661

lokman661 User

merhabalar uygulamayı indirdim daha önce oynuyordum ama bu aralar uygulamaya girip hesabımı açtıktan sonra oyunu başlatmaya tıklıyorum 2. bir sayfa açılmıyor biraz bekledikten sonra uygulama kapanıyor kaç kere silip tekrar yükledim yardımcı olurmusunuz

ALPEREN-TR bunu beğendi.
  2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Versiyonu 2.0.3 mü 1.0.3 mü?

3. lokman661

lokman661 User

4. lokman661

lokman661 User

merhaba 2.0.3 ama bir türlü giremiyorum silip tekrardan yükledim kaç kere

5. lokman661

lokman661 User

Updating... Please wait a while giriş kısmında böyle bir yazı çıkıyor

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Tamam biraz bekleyin denemeyin sonra aplikasyonu başlatıp tekrardan deneyin. Update yani güncelleme bitince ekranın sağ altında installed diye bir uyarı alacaksınız sonra deneyin.

7. iyi günler konu açmak yerine burdan yazayım dedim.oyunu oynayabiliceğimiz kaç seçenek var kafam karıştı iyice.ben istemciden oynuyordum.istemciyle giremedim hata verdi.sonra kendi kendine başka bi yükleme felan yaptı sanırım unity olabilir ordan oyuna girdim.ben eski görünümde nasıl oynayabilirim bunda çok hatalar var .

8. google choreme daha iyi çalışıyor unity istemcisine göre ama choreme kasyıor , unity kasmıyor , bilgisayarın iyi değilse oyunu şuan için oynayamazsın

9. choromeden nasıl giriyosun.oyna diyorum oyuna girmiyor

10. Your browser does not support any of the required graphics API for this content. bu hata var