Unity

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve *√Ω√*By_Korkuu*√Ω√* tarafından 28 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba

Sayın admin oyunda herşeyi rapor ettiğinizi görüyoruz bildiriyorsunuz fakat yama çalışması geliyor ama saçma şeyler düzenleniyor basit bir seafight oyunu oynuyoruz yıl 2021 teknolojinin nirvana yapmış yüzyılında yaşıyoruz her gün farklı bir teknoloji gelişiyor yaklaşık 15 senedir bu oyun var o kadar kişi para yatırıyor ve yaptığınız düzenleme çok ama çok berbat bunu söyleme gereği duyduğum için yazıyorum asıl sıkıntım şu..

oyun ekranında menüleri istediğim gibi sağa sola kaydıramıyorum ve benim bilgisayarımın ekran boyutu küçük oyun ekranına yeteri kadar eşya koyamıyorum bunuda rapor ederseniz sevinirim diğer şeyleri zaten arkadaşlar yazmışlar kontrol ettim birde bu bufflar için bir şeyler yapabiliriz ne bileyim günü fazla olan buffları destek bölümüne taşıyabiliriz bunuda rapor ederseniz güzel olur.

Teşekkürler Kolay gelsin.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

İlgili kişiler programlarınca ilerleyip her gün yapması gerekeni yapıp tek tek düzeltiyorlar. Hepsine sıra gelece.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.