Unity

Discussion in 'Genel Sorular' started by ṩüᾗʛü58☾☆™, May 27, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sizlerden ricam oyunu eski haline ala bilmeleri icin çabalarınızı iki katına çıkarmanız yoksa oyun oynuyamıyoruz lutfen tüm adminler birleşin ve elinizden ne geliyorsa yapın lütfen

melik_gulcegun likes this.
  2. oyunda hiç birşey kalmamış küçük dünya haritası yok cephaneler ve malzemelerin göstergesi yok seçenekler yok gerçi olmayanları saymak mantıksız oyunda sadece mavi deniz sistemler pırıltılar nasıl mermi değiştireceğiz yada nasıl başka bir işlem yapacağız

3. Yarım saattir oyuna girmeye çalışıyorum sürekli hata verip duruyor bir türlü giriş yapamadım böyle bir sistem olabilir mi niye insanları oynamak istedikleri versiyonda oynatmıyorsunuz niye birşeylere mecbur bırakıyorsunuz böyle yaparak insanları bıktırdığınızın farkına varın artık.yıllar sonra oyuna başladım ama sayenizde yine bırakma kararı aldım birçok oyuncunun yaptığı gibi. teşekkür ederiz.

4. SİGASUS

SİGASUS User

5. asdas333

asdas333 User

adam haklı bir sürü sorun var sohbet satırı yok en basiti akılları sıra bişey yaptıklarını sanıyorlar şu saçma sapan unity yüzünden oyunda oyuncu kalmayacak haberleri yok paket satarken donma yada hata olmuyor:) istemciye geri geçilmeli atari oyunumu oynuyoruz

6. asdas333

asdas333 User

1.GÖREV ALINMIYOR
    2.SOHBET SATIRI YOK
    3.KONFİGÜRASYON ÇALIŞMIYOR
    4.OYUNCULARIN VURUŞ EFEKTLERİ KAPANMIYOR
    5.UÇURUM NİŞANI SIFIRLANMIYOR
    6.NPC ELE GEÇİRDİĞİN HALDE ELE GEÇİRME LAMBASI YANIYOR
    7.İSTEMCİDE 2 KAT ÖDÜL(YULONG-TAÇ) VERİRDİ NPCLER ONUDA KALDIRMIŞLAR ÇOK BİŞE YAPIYORLARMIŞ GİBİ
    8.BATIK OLMADIĞIM HALDE GEMİ BATIK GÖZÜKÜYOR TORTUGA IŞIĞI BASAR BASMAZ BOZULUYOR
    9.GEMİ FULL HP TAMİR OLDUĞU HALDE TAMİR LAMBASI YANIYOR
    özellikle büyük harfle yazdımki görün benim bildiğim sorunlar bunlar daha bir sürü vardır illaki ekleyebilirsiniz şu saçma unityi kaldırın veya zorunlu kılmayın star admin görürseniz cevaplayın iletildimi bu sorun forumda okuyorum unityden memnun oyuncu görmedim

7. Captain06

Captain06 User

Arkadaşlar sonuna kadar haklısınız bu hataların olmaması gerekiyor evet daha iyi çalışılıp hatasız çıkarılmalıydı fakat unity oyun motoruyla oynamak zorundayız. Adobe, Flash Player desteğini kaldırdı sistemde yer alacak bir açık ile kredi kart bilgilerinizden tutun da oyuna dair bütün bilgileriniz flash desteği kalktığı için korsanlar tarafından çalınabilir. Görüntü kalitesi, grafikler, unity tam çalışmadan flash ile oyuna kapatılması bu konularda haklısınız. Unity düzeltilecek hatalar giderilecek ve bu oyun motoru ile hayatına devam edecek, etmek zorunda.

8. Çoğu kişi kontak kaptı artık bu oyun kendini bitirdi

9. Bize burda onu ilettik bunu ilettik diyen admin lazım değil siz forum dan anlarsınız
    buraya yetkili biri gelsin bu oyunun akıbeti ne olacak die kısa bi açıklama yapsın herkez bilgilensin
    siz yönetim ekibine görev vericiler donuyor diye rapor etmeyin oyuncular yetkili birinin açıklama yapmasını bekliyor deyin.
    bu ne rezilliktir arkadar . suboorta yazarız işine gelen oynasın der la siz biz le dalgamı geçiyorsunuz sizi oraya ukala olun diye mi koydular siz orda işinizi yapacaksınız biz mesaj yazıyoruz diye size muhtaçmıyız sanıyorsunuz siz hayırdır forum adminleri ?
    buraya yetkili biri gelsin açıklama yapsın burda daha allahın kulu soru sormaz yeter la

10. yüzde birmilyar kez katılıyorum oyun arkadaşıma hemde acilen gelsin yeter artık

11. aha valla bende giremiyorum bence kapatın tükanı gidin :) sea yedin kendi başını :)))

12. asdas333

asdas333 User

Captain06 haklısında kardeşim madem bu kadar hatası var unity zıkkımını zorunlu kılmadan evel düzelltselerdi o arada istemci devam etseydi oyunu oynayanda oynamıcak artık flash desteği ile istemcinin bi alakası yoktur diye düsünüyorum

13. asdas333

asdas333 User

paket çekme kısmında hata yok donmuyor :D

14. asdas333

asdas333 User

ben oyuna girebildiğim halde girmiyorum atarideki eski oyunların grafiği unity çöpünden güzel

15. Captain06

Captain06 User

İstemcinin altyapısı hala flash versiyon idi. Yani bizim gördüğümüz bildiğimiz ve çokça özümsediğimiz grafikler flash versiyonunun meyveleri idi. Aynı şekilde kasmasıda biraz flash biraz yetkililerden kaynaklıydı. Keşke unity tam sürümü çıktığında yani Alpha Beta vs dışında beta serveri gibi belli zamanlarda test edilseydi de full sürümü tamamlansaydı. Yapacak bir şey yok unutmayın flash eski bir yazılım dili ve bir çok arka kapısı mevcut arayıp taramak ve bunları bulmak sizin marifetiniz ;)

16. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Gereken açıklamaları yaptık. Başka bir şey yapamıyoruz. Bekleyip göreceğiz.

Saygılar.

Thread Status:
Not open for further replies.