Unity

Discussion in 'Teknik Sorunlar' started by bymertooo, May 26, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bymertooo

bymertooo User

Çok konu gördüm bilerek açtım. Belki yoğunluk sayesinde hızlı müdahale edilir.. Lütfen bildirin kime bildiriyorsanız. Rezillikten başka bir şey değil.

anonimm likes this.
  2. Sohbette size gizli konuşanın üzerine tıkladığınızda artık /w İsim mesajı hazır olarak gelecek.

Herşey 4 4 lük bunu yapmış bizim hackerlar, burda eşek anırıyor sanki, o kadar sorun var uğraştıkları şeye bak

3. Seafight ta bu yenilik devrim niteliğinde değil mi arkadaşlar unity 1 bu 2 resmen /w kodlaması kadar oyunu kolaylaştırıcı, işe yarayan bu kadar güzel bir yenilik görmedim

4. Sürekli oyundan atıyor tekrar giriş çalışmıyor kapat aç yapıyoruz(int hızı felan demeyin hergün girdiğim net ultra hd film izliyorum pingimde iyi)
    sıralama simgemiz hatalı duruyor
    görev alınmıyor
    konfigürasyon sıkıntılı slotlar sağ tarafa gitmiyor
    daha bir çok saymadığım görünür hatası var lanet olsun diyorum 2 saat oyun zevkimizide bitirdiniz....................

5. Şu bot programını hazırlayan herhangi 2 arkadaşı bulup getirsen yeminle daha çok iş yapar

6. anonimm

anonimm User

İlk çıktığı andaki haliyle sevmemiştim fakat konuya hızlı müdahele etmeye çalışmaları ve çözüm odaklı olmaları beni memnun etti. Şu anda da bağlantı sorunu dışında Unity hoşuma gitti :)

7. Grafiklerden tut yazı stiline kadar iğrenç. Aylardır bu berbat oyunu yapmak için mi uğraşıyorlarmış cidden. Bide bunu zorunlu hale getirmeleri ayrı bir rezillik. Şahsen ben bu kadar kötü bir güncelleme yapıp üstüne bu kadar kötü yorumlar alsam utanırdım.

8. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Maalesef yoğunluğun bir faydası olmayacak. Umarız en kısa sürede çözülür.

Saygılar.

Thread Status:
Not open for further replies.