Unity Sorunu

Discussion in 'Teknik Sorunlar' started by KARAKARTAL*54*(KGH), Feb 25, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba, bu akşam TS'de 10 kişiyken hepimiz Unity giriş denedik fakat yarımız girdi, diğer yarımızda ise ' Please note that your browser is not currently supported for this Unity WebGL content. Press OK if you wish to continue anyway.' şeklinde uyarı verdi. Ok deyip bekledik fakat girmedi. Tarayıcıdan da aynı şekilde, İstemcide de. Sürümlerimiz ise güncel. Girebilen arkadaşlarımız memnun, kasmadığını söylüyor ama bizde Umitye giremediğimiz için her zamanki gibi kasıyor. Bunun sebebi nedir, neden giremiyoruz çözebilen var mıdır ?

Last edited: Feb 25, 2021
  2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Sorunu programcımıza ilettim. Yarın muhtemelen dönüş sağlanır. Mesajınızdan alıntı yaparak yine cevap yazarım :)

Saygılarımla.

3. bekliyorum filom adına, sağolun :)

4. Sayın Star, sanırım sizede cevap gelmedi o yüzden mi cevap yazmadınız ? :)

5. Star

Maalesef herhangi bir dönüş olmadı :)

6. aynı sorunu bende yaşıyorum.. oyun iyice can çekişmeye başladı @Star mod bunuda iletin programcılarınıza

7. Star

Thread Status:
Not open for further replies.