Unity Sorunları

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve -onur824- tarafından 5 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -onur824-

-onur824- User

İlk defa dün unity kullanmaya başladım. Bir kere grafik ve animasyon olarak istemciyle flash düzeniyle kıyaslanamayacak ölçüde çok kötü ve oynanamaz durumda gözleri yoruyor.

2- Oyuna girerken sayfanın açılması çok uzun sürüyor.

3- "Favoriler" sekmesi oyuna istemcideki gibi eklenmiyor. Yani ekleniyor, tek çubuk haline gelmiyor, açıp kapayamıyorsunuz. Ben favorilere 5 gemi eklemişim mesela, favorileri açtığım zaman tek çubuğa küçültme yapamıyorum hepsi görünüyor. He birde deniz haritasının üstüne, yani en üstteki öğelerin yanına felan da eklenmiyor illa oyun haritasında duracak.

4- "Silah Ustası" sekmesi unity'de açılmıyor.

5- Burç topu menüsü, 2 tane görünüyor. 1. seviye için ayrı, 0 seviye burç topları için ayrı gösteriyor sanırım. (Yüzdesi aynı)

6- Gözcünün bilgisini açtığınızda etrafnızdaki sistemlerin, canavarların, oyuncuların, kulelerin hiç bişeyin canını göstermiyor menzili bile tam olarak daire şeklinde gösteremiyor.

7- grup penceresinden oyunculara bakıyorum grup penceresi haritaya sabitlenmiyor.

8- nesne menüleri sıkıntılı. Nesne menüleri eklediğinizde haritada istediğiniz her yere sabitleyemiyorsunuz. Nesne menülerine yeni hiçbişey ekleyemiyorsunuz. Bir de birden fazla nesne menüsü olduğunda önceden 1. yere ne eklemişseniz, başka nesne menüsünde gösteriyor ve 3 nesne menüsünden 1 tanesinin başında yer alan nesne, 2. ye geçiyor 1.de ne varsa boş bir şekilde aynı sayıyı gösteriyor ama içinde bişey olmuyor, eklenmiyor da. (Anlatması sıkıntı biraz testte anlaşılır)

9- gök ateşi, ejder ateşi gibi nesneleri atarken, atabileceğin oranı her zamankinden 1 tane az gösteriyor. mesela bende kalesi 8. seviyeye kadar açık roket ustası da var 10 tane atıyor, ama 9 tane gösteriyor.

10- başka sorun buldukça konu açıp veya açılmış olan konulara yazacağım. Bu şekilde oynanmıyor çünkü. Adminim sorunları iletirseniz güzel olur umarım çözerler.

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  2. Eline sağlık Onur. Bunlar daha fragman, devamı gelecek :) Görevlerde sıkıntı var. Günlük görev ve level görevleri alamıyorum. Sezon ilerleyişi takip edilemiyor.
    Bir de bu unity zorunlu mu? İstemciyi güncellerken kendimi unity'de buldum. Önceki tarz giriş yapılamıyor mu?

-onur824- bunu beğendi.
  3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Çoğu iletildi. İletilmeyenler iletilecektir.

-onur824- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.