Unity Sonrası Ban Sorunu

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve *UggaR* tarafından 30 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *UggaR*

*UggaR* User

Merhaba,

Türkiye 1 serverında nedeni bilmediğim şekilde CM tarafından engelleme alıyorum. Sonrasında sebebini soruyorum ve aldığım cevap ban sorgusu yapmayın. Neden ban attığını söylemiyor, gerçekten fazla garip!!

Bu şekilde nedenini bilmeden tekrar tekrar ban yeme ihtimalim haliyle fazla.

İşin garibi ban yedim. Süresini soruyorum yazmıyor hiç bir yerde onu söyleyin diyorum. Uzatma tekrar ban atarım diye tehdit ediyor. Sonrasında ban atıyor. Kendini patron sanan, her şeyi yaparım asarım keserim havasında olan bu CM'ler yüzünden oyunun oynanacağı kalmadı. CM dediğin yardımcı olur, yardımcı olmayı geçtim işimizi zorlaştırmaktan başka bir işe yaradıkları yok.

Lütfen bu düşüncelerimi dikkate alın.

2. Öyle bir saçmalık mı var, uzatma tekrar ban atarım ne demek, eğer böyle birşey varsa durumlar gerçekten çok vahim

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Ban sorgulamak zaten yasak ve ban sebebi. Konuyla ilgili şikayetinizi desteğe bildirebilirsiniz.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.