Unity İçin Yapılması Gereken İyileşmeler

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve maçabeyi tarafından 9 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. maçabeyi

maçabeyi User

Öncelikle oyunun unity platformunda geliştirilmesini çok başarılı buldum, lakin oyuncular genel olarak flash playerdakinin birebir aynısını bekledikleri için biraz hayal kırıklığına uğramış durumdalar.
    İlk denememde gördüğüm eksiklikleri bildirmek istedim
    1- Gülle sıkarken npc yanındaysan barut görünmüyor ve güllenin hareket edişi çok acayip görünüyor.
    2- Yüksek çözünürlüklü ekranda görüntü aşırı küçük kalıyor.
    3- Gemi ve vudu canı görüntüsü flash playerdaki haline getirilmesi.
    4- Oyuncu veya npc işaretlerken hissiyatı kaybettirmişsiniz, işaretliceğimiz zaman el işareti çıkarsa iyi olur.
    5- Bize ateş eden veya ateş ettiğimizi gösteren durum bilgisine yazılar sığmıyor
    6- Klavye harfleri flash playerdaki ile eşleşmiyor küçük büyük harf algılıyor

•کëwøпτë• bunu beğendi.
  2. gemı vudu canı konusunda gerçekten gemi batıyormu batmıyormu anlayamıyoruz. çok detaylı bişey olmasına gerek yoktu önceki sistemde nasılsa getirebilirlerdi ama en önemli eksiklik Aynı koordinata 2 kere tıklayınca gemi kayıyor bu sorunu 1.5 yılda nasıl çözemeden grafik kısmına geçtiler halen anlamıyorum

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Geribildiriminiz için çok teşekkür ederim. İlgileneceğim.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.